Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 Mașină De Dezghețare Parbriz Încălzire Dezaburire Auto Calde De Incalzire Auto Rapid De Încălzire Portabil Auto Fan Cinetică Încălzire

    (0) 0
(0 Recenzii)

102.21lei 30.69lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w27214

modname=ckeditor

Rămâne cald și confortabil cu Incalzitor Portabil pentru Masina!Bucurați-vă de eficiente de încălzire în timpul naveta sau drive-uri lungi.Nu doar pentru autoturisme, utilizați-l să se încălzească dormitor, birou sau garaj.Se poate improspata aerul prea!Cu de economisire a energiei de proiectare și de un ventilator puternic pentru a trage aer rece, e un must-have pentru zilele mai reci.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Incalzitor Portabil Vibrații Radiator

Culoare: negru, rosu

Greutate: 67g

Produs dimensiune: 5.1*6*6 cm|2*2.36*2.36 cm

Dimensiune ambalare: 7.5*7.5*7.5 CM|2.95*2.95*2.95 cm

Instrucțiuni:

1. Deschideți capacul și a pus în tablete parfumate

2. Așezați acest produs într-un loc stabil in camera sau masina

3. Cald mediului în conformitate cu soarele iradiere

Lista De Ambalare:

1* Masina Degivrare Parbriz Încălzire

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățită de Încălzire: Revolutiona confortul automobilului cu Auto Portabil de Încălzire care utilizează avansate energie cinetică tehnologia de încălzire eficientă și rapidă generare de căldură.Spune la revedere de la camere frigorifice și camere frigorifice vehicule cu efort caldura.

2.Versatil Scopuri: Prevenirea zăpadă și formarea de gheață pe parbrizul masinii dumneavoastra cu Auto Portabil Încălzire, plasate în afara autovehiculului.Acest multi-scop de design oferă un mediu cald în dormitor, de afaceri, sau garaj, și economisește timp în diminețile răcoroase.

3.Respirația Ușor: Spune la revedere de la aer stătut și să îmbrățișeze curat, aer revigorant cu Auto Portabil Încălzire.Built-in sistem de purificare a aerului elimină înfundat, aer stagnant, asigurându-vă respira doar cele mai proaspete aer.Bucurați-vă de o viață sănătoasă și revitalizarea în fiecare zi.

4.Eficiente de Încălzire: Păstrați masina ta incalzeau fără a utiliza excesul de energie datorită eficiente energetic și ecologice, design-ul portabil masina de încălzire.Nu stres despre costurile ridicate ale energiei din nou.

5.Modernizat Încălzire: utilizarea inovatoare a energiei cinetice tehnologia de încălzire și un ventilator puternic sistem permite portabil masina de încălzire pentru a genera rapid un flux constant de aer cald, făcându-l eco-prietenos și eficient.Bucurați-vă de zgomot-instalare gratuit și dinamic încălzirea oriunde.

  • Tip De Element: De Încălzire Și De Fani
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum