Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vara Oamenii se Luptă Tactice Militare pantaloni Scurți de Formare în aer liber Camping Hiking Trekking Respirabil iute Uscat Pescuit, Vânătoare Pantaloni

    (0) 0
(0 Recenzii)

706.75lei 91.89lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w27029

Vara Oamenii se Luptă Tactice Militare pantaloni Scurți de Formare în aer liber Camping Hiking Trekking Respirabil iute Uscat Pescuit, Vânătoare Pantaloni

caracteristică:

1. Centura nu este, inclusiv, vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ea.

2. Presiunea lipici pe fermoar, impermeabil, anti-uzură, respirabil.

3. Potrivit pentru tactice, în aer liber, de lucru, de marfă, salopete.

4. Pentru pescuit, camping, drumetii , trekking, vânătoare de...

5. Dimensiuni de la S la XXL , aceasta este Asia dimensiune, e 1-2 dimensiuni mai mici decât în SUA, marea BRITANIE, UE, dimensiune, vă rugăm să alegeți dimensiunea urmați nostru mărimea informații.

Q: Despre Noi

A: Suntem Leitech în aer liber, fabrică, magazin, ne-am angajat pentru a aduce produse mai bune de tactică, în aer liber și sport , ne vom concentra pe cercetare și dezvoltare, în curând va lansa noi produse, vă mulțumesc pentru atenție.Sper că veți obține toate*, pentru o experienta de shopping, prompte de transport maritim și de servicii pentru clienți excepționale care depășește așteptările.

Q: Despre Transport

A: vom livra produsul în termen de 2-7 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.

M ost tara transport Gratuit prin China post air mail sau epacket, după ce am expediat pachetul noi vă va oferi cu urmărirea Nr.

Q: Adespre taxe vamale

A: Fiecare țară are propria obligație politică, nu putem face promisiunea.vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice cerințe, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Q: Adespre schimba după ordine:

A: vă Rugăm să trimiteți informații corecte pentru noi, înainte de expediere, dacă aveți nevoie pentru a schimba, DAR noi nu oferim acest serviciu în toate marile promotion.Pl ușurința verificați toate informațiile înainte de plată.

Q: Despre Semn de Colet

A: vă Rugăm să deschideți coletul la posta ofițer de prezența lui, dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial și de a face compatibil pe loc.

Q: Despre Feedback-Ul

O: Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.Apoi, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru a primi un cadou surpriză.

  • Model Nr.: 3356
  • Material: BUMBAC
  • potrivit: Tactic, În aer liber
  • Se potrivesc: Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
  • Caracteristică: Respirabil
  • Gen: Bărbați
  • Numele Departamentului: Bărbați
  • CN: Jilin
  • Categoria de produs: uscare rapidă pantaloni
  • Aplicabile vârstă: Adult
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum