Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Organizator de bijuterii Suport Acrilic Mini Cuier Rack Cercel Display Stand de Bijuterii Show Caz Cercei Cârlig Pentru Fete DIY Cadou

    (0) 0
(0 Recenzii)

41.69lei 20.82lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w26831

De a organiza și de a salva spațiu cu cercel cuier raft!Include 8 ușor de asamblat clar umerase, care poate deține coliere, bratari, bratari, inele, cercei, bijuterii și afișează.Ușor de curățat pentru hassle-free de întreținere.Perfect pentru cadou la ocazii speciale cum ar fi Ziua Mamei, ziua Recunostintei, zile de naștere, aniversări, Crăciun, și de Anul Nou.

Caietul de sarcini:

Fiecare cântărește 55.3 g

Extins dimensiunea este de aproximativ: 11*16*1 cm/4.33*6.3*0.39 cm

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Pachet De Listă:

Cercel cuier rack cu mini umerase*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Păstreze în Ordine: Ține-ți cercei organizate și ușor accesibile cu cercel cuier cuier.Puteți găsi rapid bijuterii doriți, fără a sapat printr-o încurcătură.

2.Eficient Organizator: fii creativ cu cerceii cu ajutorul nostru cercel cuier rack cu mini umerase!Opt clar, drăguț, și design unic de umerase sunt incluse, fiecare cu ușurință pentru a crea numeroase stiluri de moda.Asambla cu ușurință pentru un funcțională și elegantă soluție organizațională.

3.Convenabil pentru a Instala: Ia gata pentru a organiza rapid cercei cu cercel cuier rack care este asamblat într-o clipă.Odată ce ați făcut, magazin mini umerase cu ușurință și curățați-le în cel mai scurt timp.Robust construit cu șuruburi, se utilizează eco-friendly materiale prea.

4.Capacitate extinsă: Prezenta intreaga colectie de bijuterii cu cercei cuier raft și mini umerase.Hang coliere, bratari, bratari, inele, cercei, și afișa mai multe bijuterii decât oricând înainte.Rămâi organizat și elegant cu acest versatil soluție de stocare.

5.Cadoul Perfect: Da surpriza perfectă cu acest cuier raft și mini umerase că elegant organiza cercei.Este un cadou excelent pentru orice ocazie speciala, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, ziua Recunostintei, zile de Naștere, Aniversări, Crăciun, și de Anul Nou.Surpriza perfectă pentru orice dragi.

  • Tip: Depozitare Suporturi Și Rafturi
  • Clasificarea: Non-pliere Rack
  • Aplicabile Spațiu: BAIE
  • Nr. de Niveluri: Single
  • Utilizarea: Alimente
  • Material: Plastic
  • Tip De Instalare: Montat Pe Perete Tip
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Cercel Cuier Rack cu Mini Umerase
  • Dimensiune: S(10cm以下)

Adauga Comentariul Tau Acum