Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pe acoperiș Cort SUV Copertina Mare Capacitate de Călătorie Camping Cu Sac de transport rezistent la apa & Portable SUV Hayon Cort

    (0) 0
(0 Recenzii)

772.89lei 347.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w26816

Asigurați-vă de camping experiență mult mai confortabil cu acoperiș de cort.Cu un spațiu mare pentru utilizare, este ușor să se adapteze și mai stabil decât concurenții.Dimensiunii sale mai mici, îl face ușor de a transporta, în timp ce atașat tent oferă un plus de nuanta.Perfect pentru orice aventură în aer liber!

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Acoperiș Cort

Produsul extensie dimensiune: 140*135*190cm

Greutate produs: 2250kg

Produs material: Oxford pânză

Ambalajul produsului dimensiune: 42*28*3cm

Lista De Produse:

Masina din spate cort*1

Suport poli*2 (190 cm fiecare)

Reflectorizante vânt frânghie*2 (la fiecare 3 metri)

Luminos podea cuie*2

Sac de depozitare*1

Note:

Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Spatios si Relaxant: Cu un interior mai mare decât tradiționale de corturi, acest acoperiș cort acordă o abundenta de spațiu pentru a folosi și de circulație.Dormi în confort cu inclus plus saltea, cu o capacitate de până la patru persoane.

2.Înălțimea Reglată: o Experiență mai confortabilă de camping aventura cu acoperiș de cort e usor de ajustare a înălțimii caracteristică.Reglați-l în funcție de preferințele dumneavoastră și trebuie să realizeze maximum de confort

3.Securitate îmbunătățită: Cu un spate-montat de proiectare, pe acoperiș cort oferă neegalat de siguranță și stabilitate.Spune la revedere de la deteriorate și alunecarea, și bucurați-vă de vederi incredibile de la confortul de cort.

4.Ușor de transportat: Acest acoperiș cort este mai ușor în greutate și mai mic în dimensiuni decât alte modele, făcându-l ușor de transportat și depozitat.Montarea și demontarea sunt, de asemenea, mult mai convenabil, economisind timp și efort.

5.Toate-Scop Tent: Ridica-vă de camping, cu jocul nostru de pe acoperiș cort, care vine cu un versatil tent.Acest capac detașabil poate fi ajustat la umbra de soare, te protejeze de vânt

  • Origine: China Continentală
  • Sezon: Patru-sezon Cort
  • Numărul de Utilizatori: Unul
  • Polul Material: Aluminiu
  • Structura: Două Dormitoare
  • Tip De Clădire: Simpla Deschidere Automata
  • Straturi: Dublu
  • Tip: Dome Cort
  • Tesatura: BUMBAC
  • Numărul De Model: Pe Acoperiș Cort

Adauga Comentariul Tau Acum