Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lift Modern de Top de Cafea, Masă Cu 4 Scaune 3-în-1 Multi-Funcțional Convertibile masuta de Cafea Cu Sertare Pentru Acasa, Camera de zi

    (0) 0
(0 Recenzii)

5 125.40lei 2 767.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w26084

--Ridicați partea de sus masă de cafea: Realizate din MDF material.Acesta este conceput cu un mecanism de ridicare, care vă permite pentru a ridica cu ușurință desktop la o înălțime confortabilă, ceea ce face convenabil pentru tine de a mânca, a lucra, sau să se angajeze în alte activități.

--Spațiu de stocare: masa De cafea are suficient spațiu de depozitare sub platformă de ridicare.Această zonă de stocare este perfect pentru stocarea cărți, reviste, telecomenzi, sau alte obiecte mici pe care doriți să păstrați la îndemână, dar poate fi perfect stocate.

--Convertibile masa: Ca partea de sus a elevatorului stimulează, masa de cafea devine o convenabil de luat masa.Puteți sta confortabil pentru patru persoane pentru a mânca sau de a folosi ca un spațiu de lucru pentru proiecte și cercetare.

... Cu 4 Scaune: Acest set include 4 tabureți care pot fi folosite ca locuri suplimentare sau ca piciorul perne pentru confort suplimentar atunci când aveți oaspeți.

--Design de moda: Moda, design-ul este potrivit pentru diferite stiluri de decorare.Structura de densitate medie mdf asigură durabilitatea și durata de viață.

Descriere:

Nume: Masă De Cafea Set

Produs Dimensiune: 47.2"L x 23.6"W x 19"H,144.9 lbs

Culoare: Stejar & Gri Inchis

Design de masă: Masă de Cafea

Caracteristică specială: 3 in 1 lift design, Puternic, Spațiu de Stocare, Vine cu 4 scaune, Upgrade-Mecanism de Ridicare Pneumatic, Asamblare Ușoară.

Lista de ambalare: 1 x Masă de Cafea Set

Notă:

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare, vă mulțumesc.

Din cauza ecranului și alte motive obiective, nu poate fi o anumită diferență de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

  • Pliat: Da
  • Este Retras: Da
  • Cu Stocare: Da
  • Material: Lemn
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: HobbyLane
  • Aspectul: Stil Modern
  • Forma: Dreptunghi

Adauga Comentariul Tau Acum