Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

M2EC Căști Garda TPU Caz de Protecție Compatibil pentru 3E Capac rezistent la Șocuri Lavabil Locuințe Anti scratch Maneca Cadru

    (0) 0
(0 Recenzii)

9.60lei 5.66lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w25713

Caracteristici:

OOTDTY

Ține-ți căștile în siguranță de la uzura de zi cu zi și lacrimă cu acest durabil TPU caz.Acesta previne în mod eficient zgarieturi, lovituri si alte daune, extinde timpul de utilizare căști.

La anti-alunecare, design îmbunătățește aderența și stabilitatea, asigurarea căștile stau în siguranță în mâinile tale în timpul utilizării.În plus, acesta oferă de praf si rezistenta la apa, menținându-vă căștile curat și protejat.

Potrivit pentru toți utilizatorii, în acest caz, este perfect pentru oricine care vrea să își protejeze căști.Fie că vă bucura de muzică, exercitarea în mod regulat, sau călătoresc în mod frecvent, acest caz este un accesoriu esențial.

Ia-ți căști oriunde cu incredere.Acest caz oferă protecție împotriva zgârieturilor, picături, și de impact, oferind pace a mintii în utilizarea de zi cu zi, programe de antrenament, și activități în aer liber.

Ține-ți căști curat și igienic cu lavabil caz.Sale de design versatil, nu numai protejează căștile, dar permite, de asemenea, pentru o curatare usoara.Obține acest caz și bucurați-vă de hasslefree utilizarea de căști.

Caietul de sarcini:

Material:TPU

Dimensiune:Aprox.70x50x27mm/2.75x1.96x1.06inch

Culoare:Transparent

Pentru 3e

Pachetul Include:

1x Căști de Protecție Maneca

Notă:

① .Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

② .Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

  • Nume De Brand: LELEWO
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Ecran

Adauga Comentariul Tau Acum