Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cearsaf De Pat Clipuri Pătură Titularii De Clipuri De Fixare Reutilizabile Carpetă Acopere Clipuri Pat Acoperi Clești De Fixare Pentru Păstrarea Foi Și

    (0) 0
(0 Recenzii)

7.47lei 5.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w250483

Cearsaf de pat Clipuri potrivi culoarea și stilul de foi.Aceste versatil clipuri ține nu numai patul tău curat și neted, dar, de asemenea, servi ca pentru titularii de drepturi, titularii de fotografie, și primirea titularii.A le folosi ca pat foaie de clipuri pentru a păstra foile strânse împotriva saltea.Spune la revedere de la încrețită foi și salut la un hassle-free experiență somn!

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Greutate: 4g/bucata

Dimensiune: (aprox.)3.5*1.9 cm/1.38*0,75 inchi

Lista De Ambalare:

6* Cearsaf De Pat Clești

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Convenabil de a Opera: Patul Nostru Foaie Clești face simplu pentru a asigura lenjerie de pat.Doar atașați 6 cilindrice clipuri la cearceaf-i marginile pentru a obține un confortabil și buna cuviință.Disponibil în transparent, albastru și roz, de potrivire orice foaie de culoare sau stil.

2.Mai multe Funcții: Economisiți spațiu cu grosime moderată și puternică forță de strângere, le folosesc pentru a clemă de ambalaje, saci, haine, sau, lenjerie de pat, și să păstreze lucrurile în ordine și curat.

3.Reutilizabile Material: Fabricata cu material ABS durabil, patul nostru foaie de prindere a menține o prindere sigură pentru a păstra foi curate și ori-gratuit.Acești clești nu se va indoi sau deforma în timp, asigurând o utilizare fiabilă.

4.Utilizate pe scară largă: Îmbunătăți organizația dvs. cu foaie de pat de prindere, care poate servi ca pentru titularii de drepturi, titularii de fotografie, primirea titularii de drepturi, și mai mult.Utilizate pe scară largă ca gustare lapte praf de etanșare clipuri, acestea sunt o soluție simplă și practică pentru sarcinile de zi cu zi.

5.Convenabil de Montare: Nu mai alunecarea sau ridare cu foaie de pat de prindere.Clip-le la colțurile sau marginile de foi cu ușurință, asigurându-se un ajustaj împotriva ta saltea.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum