Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Degetul Întăritor | 5Pcs Elastice de Silicon Degetul Practicanta & Parte Întăritor | Portabil Antebrațului Prindere Antrenament Set Pentru Improvi

    (0) 0
(0 Recenzii)

7.42lei 5.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w24294

Puncte:1、【Îmbunătăți Degetul Flexibilitate】instrument minunat pentru iubitorii de sport să-și exercite degetele, Mâner Întăritor poate consolida și de a îmbunătăți flexibilitatea de degete.2、【Selectarea Dreptul de Nivel】Degetul Targă are o varietate de forte, și anume 10 kg, 20 kg, 40 kg, 60 kg și 75 kg pentru a alege, pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite, astfel încât să puteți alege nivelul corect în funcție de forța de prindere.3、【de Material de Silicon】Made de înaltă calitate silicon material, Degetul Întăritor este dispunând de moale, elasticitate mare, inodor, durabil, sigur și purtați-resistant4、【Mic și Ușor】Degetul Practicanta & Parte Întăritor are un mic aspect de proiectare, rotund și neted, ușor și convenabil pentru o prindere fermă, economisind timp și efort.5、【Aplicarea pe scară Largă】Puterea Degetul Antrenor este foarte potrivit pentru alpiniști, jucători de tenis, basisti, chitaristi, pianisti, sportivi și muzicieni, oameni cu mâna oboseala, etcFeature:1. Promovarea parte circulație, spori de mână forta musculara, tren funcția de mână, pentru a îmbunătăți mâna flexibilitate, și de a crește comun mobility2. Există 10 kg, 20 kg, 40 kg, 60 kg și 75 kg pentru a alege,3. Made de înaltă calitate silicon moale, de inalta elasticitate, bun efect de stretching, inodor, rezistent la uzura si reutilizabile 4. Ușor și convenabil pentru o prindere fermă, economisind timp și effort5. Mare pentru alpiniști, jucători de tenis, basisti, chitaristi, pianisti, sportivi și muzicieni, oameni cu mâna fatigueSpecification:Tip de Element: Degetul Practicanta & Parte StrengthenerName: degetul targă degetul capac (degetul cap numai)Material: SiliconeResistant: 10 lbs (galben), 20 kg (gri), 40 kg (albastru), 60 kg (negru), 75 kg (portocaliu) pentru a chooseLength: Aprox. 8cm/3inchDiameter: partea de Sus: Aprox. 1,5 cm/0.6 inch, mai mic: Aprox. 2 cm/0.8 inchPackage Lista:5Pcs Degetul Targă Degetul Capac (Degetul Cap Numai)

Tag-uri: degetul silicon întăritor, silicon parte întăritor, degetul silicon practicanta, silicon antebrațului prindere.

  • Cerere: 8 Cuvânt Piept Producător
  • Tip de sport: Puterea De Formare
  • Numele Departamentului: Bărbați
  • Origine: China Continentală
  • Site-Ul De Formare: Talie Si Abdomen Exercitii

Adauga Comentariul Tau Acum