Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Șabloane Cerc De Măsurare Riglă De Desen Riglă Șablon Pentru Studenții Arhitecți, Profesori Clar Rigle De Măsurare Riglă Șablon

    (0) 0
(0 Recenzii)

44.59lei 22.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w238007

Descriere Si Caracteristici:

Această măsurare riglă șablon este perfect pentru tine de a utiliza, care poate satisface desen și nevoilor de măsurare în utilizarea de zi cu zi.

1. Artizanale de calitate, material PP, extrem de durabil, ușor și portabil.

2. Acesta vă poate ajuta trage arc curbe, orizontale, linii paralele, verticale și linii paralele.

3. Un frumos ajutor pentru artiști, studenți, factorii de decizie model, sau designeri.

Caietul de sarcini:

Nume: Măsurarea Riglă Șablon

Material: PP

Culoare: așa Cum se arată în imagine

Dimensiuni: Lungime Laterală: Aproximativ 12cm/ 4.7 în

Lista De Ambalare:

1*Măsurarea Riglă Șablon

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Multi-Scop Conducător: Această măsurare șablon conducătorul joacă un rol important în ajutându-vă să atragă dorite modele cu un raportor, arc curbe, orizontale, linii paralele, verticale și linii paralele.

2.Design la îndemână: Atribuită la îndemână conducător, care are un orificiu circular în fiecare centimetru pentru a vă ajuta să desena cercuri și elipse.Este extrem de clar, nu este ușor să oblic și ușor de observat.

3.Larg Utilizabile Variază Nostru geometrice conducător este potrivit pentru artiști, studenți, factorii de decizie model, sau designeri, care este un bun ajutor în muncă sau de studiu și puteți dezvolta propriile abilități manuale și imaginația.

4.Minunat Material: Fabricat din durabil, ușor, clar și portabile, material PP, conducătorul nostru vă poate ajuta să evitați ignorarea unor importante numere sau text.

5.Mai buna Alegere pentru a Desena: Datorită multi-funcțional conducător, puteți desena cu ușurință toate personajele ușor, rapid și precis, fără ajutorul de linii auxiliare.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum