Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Racletă Pentru Îndepărtarea Zăpezii Electric Disc Rotativ Spărgător De Gheață De Sticlă Fereastra De Curățare Instrument De Răzuire Parbrizul Mașinii O Lopată De Zăpadă

    (0) 0
(0 Recenzii)

282.92lei 113.17lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w22658

Puncte: 1.Oferă mai Multe Caracteristici: Transforma mașina într-un perfect demn de frumusețea noastră îmbunătățită cu masina racletă de gheață.3-în-1 set de-ices, ceruri, și lustruiește suprafețele, în timp ce trei capete detașabile oferă flexibilitate de neegalat și confort.

2.Ergonomic Performanță: Aceasta masina de gheata racleta are un portabil de design, care este anti-alunecare, ergonomic, ceea ce face confortabil și convenabil de a folosi.De asemenea, este ușor și compact, astfel încât să puteți stoca cu ușurință în mașină.

3.Construcție robustă: mașina Noastră racletă de gheață este construit pentru a dura cu solide ABS material care nu va zgâria mașina de sticlă.Sale conice, extra-lat de design de bază îl face ușor de manevrat în orice direcție, prevenirea activării accidentale cu husa de protectie.În Plus, se păstrează în condiții de siguranță și prejudiciu-gratuit.

4.Efort Racletă de Gheață: Aceasta masina de gheata racleta funcționează în mod eficient pentru a elimina gheață rapid și ușor de pe parbriz.Doar racla ușor și gros de gheață nu este o excepție.Nu mai pierde timp și energie pe frig dimineata.

5.Aplicarea pe scară largă: Păstrați mașina curată în această iarnă cu multi-funcțional Masina Racletă de Gheață.Perfect pentru îndepărtarea gheții și zăpezii de la fereastră, windprotects, mașină de suprafețe, scaune de piele, și chiar pe podea.Versatil și ușor de utilizat, este un must-have pentru orice proprietar de masina.

Caietul de sarcini: Material: ABS

Dimensiune produs: (aprox.)13.3*11*12.4 cm/5.24*4.33*4.88 cm

Stil: așa cum se arată în imagine

Lista De Ambalare: 1* Ice Racla

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin www.tractoare-foton.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.tractoare-foton.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

  • Articol Greutate: 560g
  • Nume De Brand: ACUMSTE
  • Tip De Element: Racletă De Gheață
  • Caracteristică 2: Raclete de gheață pentru Masina
  • Caracteristică 1: Anti-Alunecare Pe Gheață Instrument De Ștergere De
  • Suport: Dropshipping/En-Gros
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 3: Parbriz 3 în 1
  • Lățime Produs: 11cm
  • Element De Lungime: 13.3cm
  • Înălțime Element: 12.4cm
  • Tip De Material: ABS

Adauga Comentariul Tau Acum