Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Chiuveta De Bucatarie Robinet Piese De Schimb Trage În Jos Robinet De Cap De Pulverizare, Doar Pentru G1/2 Conector, Periat Finisaj De Nichel

    (0) 0
(0 Recenzii)

59.62lei 19.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w22239

[HIGH QUALITY]Acest robinet de bucătărie cap de pulverizare este realizat de inginerie plastic de calitate (ABS) construite și periat finisaj de nichel, se pare materiale de înaltă calitate și durabile în de zi cu zi.Aceasta adăuga, de asemenea, un aspect elegant pentru chiuveta ta.

[FUNCȚIA]Doua funcție a trage în jos cap robinet, design prietenos și ușor de utilizat spray modul și stream mode.Puteți comuta modurile de activități prin apăsarea butonului, cap de pulverizare va ține spray netedă și fără stropi.Face feluri de mâncare mult mai ușor.Acesta va salva o tona de munca si bani înlocuirea întregului robinet.

[Ușor de Curățat]chiuveta cap de pulverizare aerator este fabricat din ABS materiale și pulverizatorul este fabricat din silicon duze, ușor de curățat.Dacă folosiți acest spray de înlocuire cap pentru robinet de bucatarie, este un bun anti - rugină și să păstreze apa sanatoasa pentru tine si familia ta.Fără scurgeri și multă apă saver.

[Easy pentru a Instala]A fost atât de ușor de a înlocui și instala pe robinet existent în câteva minute, nu este nevoie de instrumente și nu este nevoie de instalator.

dimensiuni:101*52.3*20.5 mm

Material:ABS

culoare:Argint

Conținutul Pachetului:

1 * Robinet duza

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum