Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Hard-Disk Extern pe USB USB Extern Unități Optice Externe Fișier Arzător Universal, de Mare Viteză de Disc Pentru PC-ul Portabil Pentru

    (0) 0
(0 Recenzii)

117.33lei 76.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w21256

Acest Externe USB Unitate Optică oferă puternic de toleranță vina, perfect pentru backup și stocare.Compatibil cu laptop-uri si desktop-uri, plug and play tehnologie permite unității pentru a fi folosit oriunde.Nu sunt acceptate pe Televizoare, tablete, smartphone-uri și proiectoare.Ideal pentru cadouri practice.

Caietul de sarcini:

Nume: Extern USB Unitate Optică

Greutate: 450g

Dimensiune produs: despre 14x14x3cm/5.51x5.51x1.18 inci

Lista De Ambalare:

1x Unitate Optică Externă

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățită de Prelucrare a Datelor: extern USB unitate optică oferă până la 8x/24x de scriere/citire de viteză, mai repede viteze de transfer de date, și puternic de toleranță vina.Acesta vă permite să vă bucurați mai repede și mai eficient de prelucrare a datelor și performanță stabilă.

2.Pe scară largă Compatibile: extern USB unitate optică poate fi conectat la laptop-uri, Pc-uri și calculatoare desktop cu un port USB.Aceasta susține de lectură VCD, SVCD, și alte arzătoare.Cu toate acestea, aceasta nu are suport pentru Televizoare, tablete, smartphone-uri și proiectoare.

3.Plug-and-Play Usurinta: Conectați-vă, conectați și să se joace fără alimentare suplimentară cu această extern USB unitate optică.Creare de backup-uri, viziona filme, instala software-ul, și arde fișiere cu ușurință.Hassle-free de conectivitate pentru confortul dumneavoastră: doar conectați la portul USB si merge.

4.În aer liber, Confort: Transporta acest usoare unitate optica oriunde cu ușurință, datorită încorporat cablu de design.Perfect pentru acasă, de afaceri, sau calatorii de afaceri, puteți stoca cu ușurință în geanta de laptop și să-l utilizați oricând, oriunde.Bucurați-vă de confortul de flexibilitate în aer liber.

5.Perfect Prieteni Cadouri: Ridica dispozitivul de compatibilitate astăzi cu noastre externe USB unitate optică.E convenabil compatibil pentru USB2.0 si USB1.0. Face pentru un cadou practic pentru prieteni, familie sau colegi.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: aiovcocie

Adauga Comentariul Tau Acum