Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

LQ050A5AG03 Original de 5 inch industriale ecran, testat în stoc LQ5AW136 LQ5AW136T LQ050A5BS01

    (0) 0
(0 Recenzii)

375.44lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w19420

Cu privire la noi:

Dragul meu prieten, vă mulțumim pentru alegerea noi!Am fost de vânzare ecrane LCD în China de peste 10 ani, în principal de operare industriale și medicale între ecrane LCD de 4.7 inci și 27 inci, și asigurarea parțială suport tehnic; principalele branduri LCD sunt Hitachi, Samsung, Sharp, PANASONIC, Tianma, AUO, Fujitsu și Kyocera, etc. Dacă aveți orice cerere, vă rugăm să ne contactați în orice moment, și vă va oferi cu cele mai bune produse și servicii, vă mulțumesc!

În ceea ce privește produs:

1. Am conduită profesională de testare înainte de expediere pentru a se asigura că produsul poate fi utilizat în mod normal, Dar dacă aveți orice defecte după primirea mărfurilor, vă rugăm să ne contactați imediat.Atenție: atunci Când primim scrisoarea dumneavoastră, vă vom răspunde cât mai curând posibil.Dar ne aparțin comerțului internațional și nu poate fi o diferenta de timp intre noi.Vom răspunde în termen de 24 de ore.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

2. Unele produse sunt noi și second-hand.Puteți alege pentru a ne spune nevoile dumneavoastră și vă oferă prețul cel mai favorabil.

3. Produsul nostru este perioada de garanție este de la 3 la 12 luni, care variază de la produs la produs.Va rugam sa ne consultati pentru o anumită perioadă de garanție.Multumesc.

Plata:

1. Plata trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la încheierea licitației.

2.Dacă nu este necesar, vă rugăm să ne trimiteți o cerere de anulare.

Transport:

Noi nu suntem responsabili pentru imposibilitatea de adrese.Datorită adrese incorecte furnizate de către cumpărător, ne rezervam dreptul de a percepe taxa de returnare din nou.Orice elemente care nu sunt primite ca urmare a unui invalid adresa înregistrată nu sunt incluse în nostru rambursare completă sau înlocuirea politică.

*Am expediat de la lume, la o rată fixă prin intermediul Hong Kong Airlines mail sau China par Avion.Această ordine internațională poate dura mai mult pentru a atinge.De obicei timpul de livrare este de 15 până la 35 de zile lucrătoare (numai pentru referință), cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

*Acesta poate fi livrat prin EMS (5-8 zile) sau DHL (2-5 zile).Costul este mai mare decât standardul poștale, aproximativ $20 sau mai mare.Dacă sunteți dispus, vă rugăm să ne contactați.

Reveni și feedback-ul:

Toate declarațiile trebuie să fie notificat în prealabil

Cumpărătorul trebuie să informeze vânzătorul de returnare în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor.Ne rezervam dreptul de a refuza să notifice vânzătorului de orice cerere peste 7 zile.Datorită schimb cauzate de către cumpărător, comanda piese greșite, cumpărătorul este obligat să plătească de două-mod de taxele de transport maritim.Elementele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare bună.

Reveni poștale și taxe de asigurare nu sunt rambursabile pentru restituiri sau de alte transporturi.Taxa de transport nu este rambursabil.

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv de la primirea produsului, iar noi vă va oferi feedback-ul.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție rezultate sau produse, vă rugăm să nu răspundă la feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-mă în primul rând și voi face meu cel mai bun pentru a le rezolva pentru tine.Feedback-ul negativ este inacceptabilă înainte de a mă contacta.

Bine ati venit la magazinul nostru din nou, vă mulțumesc!!

Contactați-ne:

WeChat:a16673501118

E-mail:[email protected]

  • Origine: China Continentală
  • Tip: TFT
  • Numărul De Model: LQ050A5AG03
  • Modul De Afișare: 300
  • Rezoluție: 320*240

Adauga Comentariul Tau Acum