Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

100% Original Motorola 5000mAh PV50 Acumulator Pentru motorola Moto G73 XT2237 XT-2237 PV 50 de Baterii Batteria + GRATUIT Kit de Instrumente

    (0) 0
(0 Recenzii)

99.18lei 59.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w19021

100% Original Motorola 5000mAh PV50 Acumulator Pentru motorola Moto G73 XT2237 XT-2237 PV 50 de Baterii Batteria + GRATUIT Kit de Instrumente

Toate parcela cu numărul de urmărire

Adaugă În Coș Și Mă Abonez La Magazinul Nostru Se Bucură De Prioritate De Livrare!Pentru achizițiile în vrac,va rugam sa ne contactati pentru preturi preferentiale.

Prieten Rus Să Acorde O Atenție, Vă Rugăm:

Vă rugăm să completați în receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă .

Descriere Produs

Acumulator Model :PV50

Compatibil cu : Pentru motorola Moto G73 XT2237 XT-2237

Baterie Tara de Origine : China

De Asigurare A Calității, Viata Lunga A Bateriei

Instrucțiunile De Transport:

1.Vom trimite bunurile în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata, cu excepția sărbătorilor . (Bateria trebuie să fie testate înainte de a fi shippe)

2.TOATE Colet cu Urmărire Numeber.Numărul de urmărire pot fi găsite pe pagina de comanda.

3.După cum știm cu toții, Pentru că bateriile sunt mărfuri periculoase,pur acumulator timpul de livrare va fi mai mare decât obișnuit bunuri.(Unele țări nu pot fi transportate pe calea aerului),vă Rugăm să fie pacient și așteptați pentru pachetul pentru a ajunge.

4.Deoarece www.tractoare-foton.ro oficial logistica nu poate trimite baterie de produse, logistica informațiile afișate în software-ul poate fi incorectă.Îl puteți găsi la următoarea adresă URL:

https://www.17track.net/en

5.Cele mai multe țări puteți găsi informații logistică prin ul de mai sus.Dacă nu puteți găsi pachetul de urmărire informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

6.Dacă nu ați primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp, vă Rugăm să nu înceapă o dispută imediat, vă rugăm să ne contactați în primul rând.,Noi vă va ajuta să-l găsească.Multumesc

Despre Post-Vânzare:

1.Vă rugăm să salvați Unboxing video.Dacă găsiți că produsul este deteriorat sau incorecte modelul achiziționat, vă rugăm să trimiteți video și să ne contactați în timp.

2.Din cauza diferitelor loturi de producție, pot exista mici diferențe între produs și fotografie, care nu va afecta calitatea produsului.Nu la fel de produs diferă de descrierea plângere.

3.Produsele noastre sunt 100% testate înainte de expediere.Vă rugăm să testați după primirea mărfurilor, și instalați-l sub îndrumarea profesională a personalului de întreținere.

4.Produsele sunt aplicate cu anti-contrafacere semne,vă rugăm să nu rupeți-le de pe la voi.Dacă există orice probleme de calitate,vă rugăm să ia video și foto să ne contactați, și lăsa mesaje despre eșec.După-ingineri de vânzări va rezolva pentru tine.

Cinci Stele Feedback-Ul

1. Vom aprecia cu adevărat feedback-ul dvs. pozitiv sau cinci stele feedback-ul dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre ,și în același timp sistemul nostru va lăsa, de asemenea, feedback-ul pozitiv pentru tine în mod automat.

2. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail imediat în cazul în care elementul avea nici o problemă atunci când îl primiți.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.Te rog nu deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ înainte de a comunica cu noi.

  • Capacitate baterie(mAh): 3501mAh-5000mAh
  • montaj: Batterij/Backup/Bateria/Baterii
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: MOTOROLA
  • Compatibil Cu: Pentru motorola Moto G73 XT2237 XT-2237
  • De calitate de tip: AAAAA+ de Înaltă Calitate + număr de urmărire valabil
  • Original sau Nu: Original
  • Numărul De Model: PV50
  • De Certificare A Calității: ce, ROHS, DEEE, UL, pse, ETL, FCC, AMS, GS, KC, CB, CSA, EMC, SASO, NICI unul
  • Compatibil Marca: MOTOROLA

Adauga Comentariul Tau Acum