Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Friteuza aer Înlocuire Coș 3.7 QT Pentru Putere Gowise statele UNITE ale americii Friteuza Aer Și Aer Friteuza Aragaz, Non-Stick se Prăjește Coș

    (0) 0
(0 Recenzii)

126.61lei 91.17lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w18940

Suport de dropshipping și comerț cu ridicata.

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi !

Friteuza aer Înlocuire Coș 3.7 QT Pentru Putere Gowise statele UNITE ale americii Friteuza Aer Și Aer Friteuza Aragaz, Non-Stick se Prăjește Coș

Aplică pentru:Friteuza Aer Înlocuire Coș se aplică NUMAI la puterea Gowise statele UNITE ale americii 3.7 qt friteuza aer și aer friteuză cuptor.

Ușor de utilizat, non-stick de prăjire coș: non-stick friteuza aer coș este non-stick de ușor și hassle-free curat.Ce e mai mult, durabile materiale din oțel și se lipeasca de acoperire permite ușurința de a elimina alimente!Puteți face pizza delicioasa, aripi de pui, friptură și legume prajite mai multe alimente la o dată.

Materiale de calitate superioara: Vom purta mereu siguranță în minte.suntem asigurați-vă că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde și așteptări de la tine.

Ușor de curățat-up: Cea mai buna friteuza aer înlocuire coș de problema care este greoaie pentru a curăța coșul după utilizarea,.coșuri fost făcută de PTFE, care este caracteristică durabil non-stick de acoperire.Coșuri ușor de curățat mașină de spălat vase.

Material:ABS

culoare:aur

Conținutul Pachetului:

1 x coș de Prăjire

2 x Șurubelniță

6 x Șurub

6 x Piuliță

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum