Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Motociclete Amuzant Decal Casca Decorative Autocolante Auto Rare Fereastra Decalcomanii Auto Autocolante Pentru Styling Biciclete Hamlet Autocolante

    (0) 0
(0 Recenzii)

29.74lei 14.85lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w18476

Puncte:

1. Utilizarea în condiții de siguranță: Cu Masina Rune Fereastra Decal, autovehiculul dumneavoastră poate afișa în mod clar și eficient de a atrage atenția de vehicule spatele, promovarea distanță sigură de păstrare și de prevenire a coliziunilor, chiar și pe timp de noapte.

2. Bun rezistent la apa Capacitate: Asigura siguranța pe drumurile cu masina noastra rune fereastra decal.A preveni daune de apă și se bucură de o lungă durată de strălucire cu decal excepționale de performanță impermeabil.

3. Manopera excelente: Transforma aspectul de vehicul cu mașina noastră rune fereastra decal.Sale misterioase și la modă rune design va adăuga o notă unică și de a face masina ta sta pe drum, sporind atât aspectul său și experiența dumneavoastră de conducere.

4. Aplicarea pe scară largă: Ridica masina ta stil fereastra cu Mașina noastră Rune Fereastra Decalcomanii.Tăiat cu precizie dintr-excelent de vinil, care nu se estompeze sau rupe, aceste non-autocolante imprimate sunt die-cut pentru durabilitate și estetică.

5. Ușor de Utilizat: a Realiza un aspect unic si distinctiv pentru masina ta folosind Masina de Rune Fereastra Decal.Este ușor să se aplice și elimina fără a lăsa nici o deteriorare a vehiculului.

Îmbunătăți siguranța de conducere cu die-cut masina autocolant fereastra agăța.Vizibilitate sporită chiar și pe timp de noapte, iar apa a împiedicat pentru o utilizare de lungă durată.Îndepărtate cu ușurință, fără a deteriora vehiculul.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Masina Rune Fereastra Decal

2. Culoare: auriu, rosu

3. Material: vinil

4. Dimensiune: (aprox.)29*17.8 cm/11.42*7.01 cm

Lista De Ambalare:

1*Masina Rune Fereastra Decal

  • Înălțime Element: 1cm
  • Caracteristici Speciale: Amuzant Rune Decalcomanii Autocolante Auto
  • Tip De Material: Vinil
  • Element De Lungime: 20cm
  • Tip De Element: Stickere Si Autocolante
  • Origine: China Continentală
  • Articol Greutate: 20g
  • Lățime Produs: 10cm

Adauga Comentariul Tau Acum