Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Thunderobot ML602 Trei-modul de Mouse-ul de Gaming Esports Bluetooth Wireless 2.4 G cu Fir PAW3395 Esports Senzor pentru Laptop PC de Gaming

    (0) 0
(0 Recenzii)

253.86lei 177.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w17702

Despre Taxe:

Prețul nu include orice impozite sau taxe la nivel local, în cazul în care parcela se blocheaza la obiceiurile locale, cumpărătorul trebuie să contacteze vamale și de a face procesul de vămuire.Nu vom suporta taxe vamale sau taxe cauzate de obiceiul sau cumpărător respinge pachetul .

Garanție Reguli:

1.Un an de garanție

2. Înregistrați unboxing video pentru a proteja drepturile dumneavoastră.Dacă coletul deteriorat sau gol(furate),vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial,mai ales solicitării de hârtie.

3.Oferta de rambursare sau de a înlocui în termen de 3 zile de la livrare.Oferta de reparații după 30 de zile de la livrare.Taxa de întoarcere și reshipping ar trebui să fie plătite de către client.

Despre Fe e dback:

1. Feedback-ul dvs. pozitiv va fi o mare încurajare pentru noi, și noi vom face la fel pentru tine. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Comunicarea este foarte importantă pentru noi, bunătatea și înțelegerea sunt foarte apreciate.

3.【Cum să lăsați feedback-ul】

Despre Thunderobot :

Thunderobot este o companie listată concentrându-se pe computere și periferice de calculator.Avem un matur depozit și post-vânzare sistem, puteți să fiți siguri de a cumpăra produsele noastre.Ne-am născut pentru e-sport, și avem, de asemenea, produse potrivite pentru uz de birou.Zeci de milioane de continuă testele sunt doar pentru tine de a avea mai mult confort și o experiență mai bună atunci când se utilizează produsul

  • Orientarea Mâinii: Chiar
  • Nume De Brand: THUNDEROBOT
  • Origine: China Continentală
  • Pachet: Da
  • Tip: Fără Fir Bluetooth
  • Modul De Funcționare: Trackball-ul

Adauga Comentariul Tau Acum