Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cârlig De Perete Stick Pe Dulap În Formă De L Rotativ Cârlig Umeraș Lipicios Cârlige Instrument De Organizare Pentru Baie Dormitor Cheile Prosoape Saci

    (0) 0
(0 Recenzii)

37.35lei 18.65lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w172348

Sunteți în căutarea pentru o fiabile și versatil soluție pentru a agăța prosoape, halate, haine și mai mult în toaletă?Uită-te nu mai departe decât aceste adeziv cârlige, care poate servi ca un cârlig, precum și un cuier.Acest adeziv cârlig poate fi de asemenea folosit ca un umeraș pentru toaleta .Are aderență puternică și înaltă de încărcare a rulmenților.Este ușor să se rotească pentru unghi reglabil pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Nu de forare sau de cuie necesare.și bucurați-vă de confortul și funcționalitatea acestor adeziv cârlige.

Caietul de sarcini:

Material: HLPS+PP

Greutate: aproximativ 66g

Dimensiune: așa cum se arată în imagine

Lista De Ambalare:

1buc* L-în formă de cârlig lipicios

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fiabil și Robust: Made de înaltă calitate HLPS și materiale PP, acest adeziv cârlig este durabil și robust, și nu va cădea cu ușurință de pe sau deteriora peretele.

2.Practic Cârlig: Hang, cârpe de vase, chei, prosoape, și mai mult pe acest adeziv bucătărie cârlig.Acesta are un design în formă cu o tijă telescopică, care dubleaza ca un cuier pentru mai mult spațiu de stocare.Acest cârlig este practic și comod.

3.Ușor și Convenabil: Doar coji de fructe și stick la aceste adeziv cârlige de perete pe orice suprafață netedă.Au aderență puternică și de înaltă încarcă rulmenții fără a cădea cu ușurință.

4.Ușor de Utilizat și Regla: Face posibilă pentru tine pentru a regla unghiul, acest cârlige de perete pe stick este ușor să se rotească, și care satisface nevoile dumneavoastra diferite pentru suspendarea diverse obiecte.

5.Gamă largă de Utilizări: indiferent de ceea ce vrei să stea în dormitor, camera de zi, bucatarie, baie sau toaletă, aceste lipicios cârlige de perete se poate descurca, ajutându-vă să economisiți spațiu și de a menține casa ta curat si ordonat.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum