Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

30PCS Colorate Dosare Colorate Dosare Colorate Dosare Letter (8,5 X 11In,1/3 se Taie File, 5 Culori)

    (0) 0
(0 Recenzii)

123.62lei 86.55lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w17140

30PCS Colorate Dosare Colorate Dosare Colorate Dosare Letter (8,5 X 11In,1/3 se Taie File, 5 Culori) Scrisoare dimensiune: Utilizați aceste foldere pentru a organiza, dimensiunea literelor este de 30 de pachete.Combinația de 1/3 eticheta este ușor de utilizat.

De înaltă calitate: Ne pasă de oferindu-vă cu cea mai bună calitate folder.Fabricat de înaltă calitate și hârtie puternic, te vor face să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp!

Rezolva-ti document: Utilizați aceste foldere culoare cu coduri de documentele importante.Ușor de a descoperi și de a găsi ceea ce aveți nevoie.Au o uimitoare galben, albastru, verde, violet și roșu!

Îmbunătăți productivitatea: Creat de profesioniști pentru profesioniști.Culoarea noastră foldere pot preveni dezastru!Curat la locul de muncă este un loc de muncă eficient.

Proteja fișierul dvs.: Dacă aveți grijă, de asemenea, ne pasă!Proteja fișierul dvs. de securitate este sarcina principală, așa că am să ia orice substanțe chimice care pot deteriora fișierele de nostru folder.

Culoare:multicolor

Material:Hârtie

Conținutul Pachetului:

30 x dosare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum