Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Din Oțel Inoxidabil Impermeabil De Protecție De Fum Topper În Aer Liber Camping Fum Ploaie Capac Foarte Rezistent Anti-Scântei, Fum Acoperi

    (0) 0
(0 Recenzii)

77.68lei 54.37lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w16920

Puncte:

1.Performanță de lungă Durată: coșului Nostru de scântei este fabricata folosind superior 304 din oțel inoxidabil material, făcându-l inoxidabil și durabil.Sale rezistente la căldură proprietăți și manopera rafinat garanție că nu se va rupe sau deforma după utilizarea pe termen lung, oferindu-vă cu o protecție de încredere pentru coș de fum.

2.Protecție bună: coșului Nostru de scântei asigură siguranță totală cu impermeabil și ignifug design.Ochiurilor de plasă găuri în jurul a preveni scânteile de la evadarea, în timp ce partea de sus închisă ține apă de ploaie.Bucurați-vă de maximă securitate în jurul focului.

3.Disipare a căldurii: Acest coș de scântei are un design de protecție care previne temperatură înaltă de a contacta direct la cort.De asemenea, se disipă căldură prin disiparea căldurii găuri, care protejează cort de supraîncălzire.De scântei este fixat în poziția în care coș de fum pot contacta la cort.

4.Hassle-Free de Asamblare: Proiectat cu un lărgit end pentru efort de instalare, acest coș de scântei promite un sigur și confortabil se potrivesc.Diametrul mai mare oferă confort, permițând cuptor tuburi pentru a conecta impecabil, păstrând în același timp scântei conținute în.

5.Cel mai frumos Cadou: Arată-ți dragostea și grija cu acest cadou perfect pentru prietenii tăi care iubesc camping sau în aer liber, focuri de tabara.Acest Coș de Scântei asigură în condiții de siguranță și confortabil incendii în timp ce se bucură de compania celor dragi.Face vacanța de neuitat cu acest grijuliu festivalul de cadou.

6.În căutarea pentru o fiabile și durabile fum de scântei?Produsul nostru este inoxidabil, impermeabil și este proiectat pentru a preveni temperaturi ridicate de a contacta direct la cort.Nu numai asta, dar 1-end este, de asemenea, proiectat cu un diametru mai mare pentru o instalare ușoară.Perfect pentru camping sau ocazii în aer liber și face un mare festival de cadou.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Coș De Fum Scântei

Produs Material: din oțel inoxidabil 304

Dimensiune produs: Despre 6x17cm/2.36x6.69tradus (Diametru x Lungime)

Lista De Ambalare:

1 * Coș De Scântei

Note:

Te rog măsura necesară de produs diametru înainte de cumpărare.

Dacă este necesară curățarea, vă rugăm să se răcească la o temperatură ridicată și apoi curățați cu apă.Puteți folosi o perie moale sau lână de oțel pentru a o curăța.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, poate exista o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare în dimensiune produs.

  • Metoda De Aplicare: Manual
  • Aplicabile Condimente Tip: Solid condimente
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Model: coș de fum acoperi
  • Tip: -o bucată de aragaz
  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Inclus
  • Structura: Dintr-O Bucata
  • Origine: China Continentală
  • De unică folosință: No
  • Piesa Numărul De Deflectorul De Vânt: Nici un scut de vânt
  • Combustibil: Fără Combustibil
  • Condițiile De Utilizare: Normal În Aer Liber
  • Numărul de Utilizatori: >5

Adauga Comentariul Tau Acum