Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3D Note Lipicioase Spațiul 3D Temă de Auto-Stick Note de Protecție a Ochilor Note Lipicioase Inovatoare 3D Memo Pad Pentru Birourile de Acasă la Școală

    (0) 0
(0 Recenzii)

137.79lei 68.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w167624

Adauga un dram futurist pentru desktop cu Astronautul nostru 3D Memo Pad.Face sticky note mai interesant cu această creative și funcționale desktop ornament.Cu nici un rău pentru ochii dumneavoastră, este perfect pentru birouri, acasă, la școală, întâlniri sau săli de clasă.Un cadou perfect pentru zilele de naștere, Anul Nou, aniversari, de Crăciun și de Paști.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Astronaut 3D Memo Pad

Material hârtie: hârtie specială

Produs Ambalaj: PVC/hârtie de ambalaj

Dimensiune produs: 8.5x8.5x3.6cm/3.35x3.35x1.42 inci

Lista De Ambalare:

1x Astronaut 3D Memo Pad

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.3 D Design: Îmbunătăți memoria și creativitatea cu acest inovator memo pad, care dispune de un astronaut forma si o textura realist.Acest memo pad va atrage ochii și de a face note lipicioase, mai mult de trei-dimensional și interesant.

2.Stimula Mintea Ta: Eliberați-vă imaginația și creativitatea cu Astronautul 3D Memo Pad.Acest unic și atrăgător spațiu-tematice desktop ornament va înfrumuseța dvs. de birou sau de acasă în timp ce furnizarea de o distracție și stimularea scris experiență.

3.Buna Scris: Spori scris cu Astronaut 3D Memo Pad e excelent hârtie care asigură netezimea, durabilitate, și eco-prietenos.Textura fină a hârtiei este blând pe ochi și nu ușor predispus la decolorare pentru o încântătoare luarea de experiență.

4.Utilizarea pe scară largă: Acest astronaut 3D memo pad este perfect pentru afaceri, case, școli, întâlniri, sau săli de clasă, făcându-l un instrument versatil pentru lume.

5.Cadou unic: Aduce fiorul de explorare a spațiului pentru cei dragi' scris cu acest astronaut 3D memo pad, și să le surprinde cu orice ocazie.Un cadou ideal pentru familie, prieteni și colegi deopotrivă, perfect pentru zilele de naștere, Anul, aniversare, Craciun, Paste, sau doar pentru că.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum