Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Silicon Chiuveta Protector Rezistent La Căldură Chiuveta Liner Mat Non-Alunecare Cuttable Chiuveta Mat Reutilizabile Chiuveta De Bucatarie Pad Durabil Chiuveta Picurator

    (0) 0
(0 Recenzii)

149.52lei 74.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w16531

[A proteja Chiuveta] Cu acest silicon chiuveta protector, protejeaza chiuvete bine, mai ales ceramică sau chiuvete din oțel inoxidabil.De asemenea, acest non-alunecare silicon chiuveta protector deține tacâmuri și pahare în loc, astfel încât acestea nu se rupe cu ușurință.

[Cuttable Chiuveta Mat] silicon chiuveta protector este cel mai potrivit pentru chiuvete.Acesta este conceput cu 9 cut-out pentru tăiere ușoară și are picioarele pe jos la loc de saltea, astfel că apa se poate scurge cu ușurință, fără punerea în comun pe saltea.

[Materialul Silicon de înaltă Calitate] Aceasta chiuveta de linie este confectionat din material de silicon de înaltă calitate, care este flexibil, pliabil și nu este ușor de deformat.Gol design model poate reține mare de particule de mâncare.Igienic și ușor de utilizat.

[Size] Există două stiluri de silicon chiuveta protectori pentru a alege de la.De dimensiuni mici este de 30 x 30 cm/11.81x11.81inch și este potrivit pentru dimensiunea standard de chiuvete.Dimensiunea mare este 40x27cm/15.74x10.62inch.Vă rugăm măsura chiuveta de bucatarie înainte de cumpărare.

[Lat Aplicație] Această saltea de silicon este rezistent la căldură și permite oale și tigăi pentru a fi plasate direct in chiuveta de la aragaz.Este, de asemenea, potrivite pentru drenarea feluri de mâncare, legume, fructe etc.

Caietul de sarcini

Nume: Silicon Chiuveta Protector

Material: Silicon

Culoare: Gri Inchis

Dimensiune(optional): 30 x 30 cm, 40 x 27cm

Note:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

1 x Silicon Chiuveta Protector

Rezistente La Căldură Chiuveta Liner Mat,Non-Alunecare Silicon Chiuveta Protector

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum