Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Clar Acrilic Suport Prosop de Hârtie, Hârtie de Bucătărie Suport pentru Prosop, Blat pentru Standard și Mari Dimensiuni Role

    (0) 0
(0 Recenzii)

41.28lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w165307

【HIGHEND SI ELEGANTA】Acesta este un hotel modern de prosop de hârtie, suport, luminos și transparent, elegant și high-end.Potrivit pentru design de bucătărie și să păstreze blat curat.

【MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE】Acest suport prosop de hârtie se face de înaltă-transparent material acrilic.Acrilic este diferită de plastic.Este transparent, dens și mai strălucitoare decât de plastic.

【UTILIZATE pe scară LARGĂ】 suport prosop de hârtie acrilic dimensiunea este de 13,6 * 6.7 cm.Această dimensiune este aplicabilă tuturor prosoape de hârtie în piață, cum ar fi Wal-Mart, de Recompense standard sau gigant role, etc. În același timp, design-ul este ușor și convenabil pentru tine să se mute.

【UȘOR de A INSTALA ȘI CURAT】 Ai nevoie doar pentru a bloca bază și stâlp de prosop de hârtie separator cu șuruburi, și vom oferi, de asemenea, o șurubelniță.Când de curățare, aveți nevoie doar să-l ștergeți cu un prosop de hârtie umed.

  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic

Adauga Comentariul Tau Acum