Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Autocolante Auto Și Decalcomanii Cool Auto Geam Spate Decalcomanii Auto-Adeziv Decor Consumabile Pentru Motociclete Laptop-Uri Dulapuri Mașini Și

    (0) 0
(0 Recenzii)

6.02lei 3.89lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w16173

Îmbunătăți aspectul de motocicleta, cu Mașina noastră a Ferestrei din Spate, Decal!Precizie de tăiere și rupere folie de protectie face mai ușor să se aplice.Nu este ușor să se estompeze și adaugă o notă unică de la plimbare.Perfect pentru toate tipurile de motociclete.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Masina Rece Autocolante

Material: PET

Dimensiune produs: (aprox.)15*10cm/5.91*3.94 inch

Culoare: Negru, culoare alb

Lista De Ambalare:

1buc* Numărul de Mașini Autocolant

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Excelente animale de COMPANIE Material: de înaltă calitate pentru animale de COMPANIE material, aceasta masina a ferestrei din spate, decal nu se estompeze ușor, este rezistent la intemperii, și este rezistent la apa.Ea are o bună vâscozitate și nu este ușor să cazi, da masina ta un loc răcoros și aspect unic.

2.Excepționale face Apel: numărul 13 model autocolante face masina ta sta afară din mulțime și de a atrage atenția oamenilor.Ei au, de asemenea, arată personalitatea ta și stilul fără blocarea linia de vedere.

3.Tăiere de precizie gata pentru a ridica aspectul vehiculului dumneavoastră cu precizie tăiat auto geam spate decal.Cool design nu va compromite masina ta frumusețe, în timp ce individualizat decor asigură pentru a face să iasă de pe drum pentru o lungă perioadă de timp.

4.Ușor de instalat: Cu Mașina noastră a Ferestrei din Spate, Decal, instalarea este o briza.Doar dezlipiți folia de protecție, stick-l pe suprafețe curate, cu un auto-adeziv funcție, și apăsați pentru a-l neted.

5.Hassle-Free de Îndepărtare: Aceasta masina a ferestrei din spate, decal este potrivit pentru toate tipurile de motociclete și mașini.Puteți coaja de pe marginea autocolant fără a deteriora vopseaua cu unghia, și scoateți-l tot fără a lăsa urme pe geam.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum