Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Avansate de Silicon Prindere Capac Pentru Oculus Quest 2 VR Contactați Operatorul Mâner Reglabil Curea de Mână

    (0) 0
(0 Recenzii)

63.83lei 46.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w15793

[Material de înaltă calitate] prindere capacul este fabricat din material de înaltă calitate, non-alunecare, rezistent și confortabil, care poate spori jocuri distractive.Reglabile curea elastica are rezistență la abraziune, elasticitate si rezistenta la alunecare.

[Ușor de instalat și de a elimina] contact controller și anti-drop mânerul capacului sunt fixate prin Catarama.Manerul capacului este prevăzut cu cinci poziții reglabile de fixare, care poate regla etanșeitatea în funcție de dimensiunea de fiecare persoană propria palma.Vă rugăm să citiți cu atenție manualul de instrucțiuni înainte de utilizare, produsul este usor de asamblat.

[Umanizat aspectul design] textura de coajă de protecție crește frecare, ofera o mai buna aderenta, creste fluxul de aer, și se scurge sudoarea.Rezervate găuri poate repara bratara din loc, îmbunătățind astfel siguranța.

[Design Special] ciolan curea special concepute pentru Oculus Quest 2 Contact Controler vă permite să vă eliberați de controller, dar încă-l păstrați în loc, care poate oferi o mai bună sentiment de imersiune în experiență VR.Și prin curea de mână pentru a oferi o protecție suplimentară pentru controller.

Tipuri: pentru Oculus Quest 2 Mâner Manșon de Protecție Costum de protecție caz

culoare:Negru

Material:gel de Siliciu

Conținutul Pachetului:

1 pereche x husă de protecție din silicon

1 pereche x butonul de caps

1 pereche x comune curele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Compatibil Marca: pentru Oculus Quest 2
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Tip: PAD
  • Origine: China Continentală
  • Model Compatibil: pentru Oculus Quest 2

Adauga Comentariul Tau Acum