Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Noul Dublu-deschis Dublu-flacără de Gaze mai Ușoare de Metal Gonflabil Transparent Vizibile de gazare Vânt Roșu Flacără mai Ușoare

    (0) 0
(0 Recenzii)

48.07lei 24.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w15601

Cam sfaturi:

1. Vă rugăm să verificați adresa după plasarea comenzii, pentru a evita să fie în imposibilitatea de a livra din cauza adresă incorectă.

2. Dacă nu există nici sincronizate logistică de urmărire în scopul de fundal, vă puteți conecta la global logistics query-ul "https://app.17track.net" și introduceți numărul de urmărire pentru a verifica pachetul starea de livrare.

3. Timpul de transport este, în general, aproximativ 15 zile de la 35 de zile (cu excepția zone izolate).Dacă nu ați primit pachetul în această perioadă, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, pentru a obține informații de urmărire.

Vă rugăm să fiți siguri că, dacă pachetul nu a ajuns în termenul specificat pe platforma sau este pierdut, va vom rambursa integral sau re-emite pachetul.

NOTĂ: din Cauza restricțiilor de transport, mașini noi nu includ gaze.Vă rugăm să adăugați benzină atunci când se utilizează pentru prima dată

1. Cum să opereze corect inflației

1. Înainte de umflarea, utilizați un instrument mic pentru a ține gonflabile de bază și elibera complet de restul gazelor în interiorul pentru a elimina presiunea în rezervor de gaz brichetă;

2. Apăsați ieșirea din rezervorul vertical în jos timp de aproximativ 5 secunde de fiecare dată, de două sau de trei ori.

3. Vă rugăm să așteptați pentru aproximativ 3-5 minute după inflația este finalizată înainte de al utiliza.Dacă tot nu puteți foc după 5 minute, vă rugăm să crească supapa de reglare. (notă + -) direcție.

  • Material: Metal
  • Windproof funcție: au
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici suplimentare: Colecta
  • Technics: Lac

Adauga Comentariul Tau Acum