Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Terapie Cuantică Analizor De 54 De Rapoarte 3 În 1 De Rezonanță Magnetică Sănătatea Corpului Analiza Biorezonanta Aparat De Biorezonanta

    (0) 0
(0 Recenzii)

546.42lei 393.42lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w15197

Terapie Cuantică Analizor De 54 De Rapoarte 3 În 1 De Rezonanță Magnetică Sănătatea Corpului Analiza Biorezonanta Aparat De Biorezonanta Avantaje:

1. Limba de alegere: engleză, franceză, olandeză, Chineză, Japoneză, portugheză, germană, coreeană, Malaezia, Indonezia, bulgaria, Ungaria, rusă, sârbă, slovacă, cehă, română, Vietnameză, Thailandeză, spaniolă, poloneză, țările de Jos, (pentru limba spaniolă Amway), (pentru limba engleză Amway), (Chinese+English+Malay ) pentru Amway 3 în 1, etc.(Engleză, spaniolă și germană de trei-in-un singur CD-ROM-ul va fi trimis în mod implicit)

Atunci când funcționează sistemul win10, este necesar să blocheze software-ul antivirus, precum și alte sisteme ar trebui să ieșiți din software-ul antivirus și instalați și rulați-l ca administrator.

Instalare:

1. Trebuie să ieși din software-ul antivirus și a șterge toate celelalte quantum software-ul instalat în computer înainte de instalare.

2. Rula software-ul ca administrator, atunci când instalarea.

3. Dacă fereastra show "nu Pot găsi cheia de criptare" când deschideți software-ul, vă rugăm să reporniți computerul.

Culoare: imagine color

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 * Terapie Cuantică Analizor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF

Adauga Comentariul Tau Acum