Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Spa Benzi Pentru Femei-Piele-Friendly Și Moale Cu Bandă De Susținere Cu Design Drăguț Fete De Produse De Frumusete Pentru A Face Treburile Casnice Față De Spalat

    (0) 0
(0 Recenzii)

33.27lei 16.61lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w15102

Această modă și destul de banda este perfect pentru spălarea feței.Potrivit pentru toate, această bandă este moale si supla, asigurându-se că se simte minunat pe piele.O zi perfectă de cadou pentru cei dragi.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: (aprox.)20cm/7.87 inch

Material: Lana

Greutate: aproximativ 45g

Lista De Ambalare:

1 buc*urechi de Urs spa bentita

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Confortabil și Drăguț: elax în stil cu Urechi de Urs Spa Bentita.Moale, elastic oferă o potrivire confortabilă, ține părul departe de fata ta și a pielii în timpul răsfăț training-uri.

2.Distracție și Practice Bandă de susținere: spa benzi sunt ideale pentru a ține părul departe de fata ta, atunci când sunt în baie, a face de îngrijire a pielii, de a pune pe machiaj, sau de a face treburile casnice.Distracție urechi urs design adaugă un element jucaus pentru rutina ta de frumusete.

3.Adorabil Design: Urechi de Urs Spa Bentita este fabricat din material de înaltă calitate, care este moale și elastic, asigura o potrivire confortabil pentru cap dimensiuni.Este ușor de a pune pe și decolare, și nu lasă urme pe par sau piele.

4.Moale si Supla: Această bandă este făcut din lână, care este confortabil și delicat la atingere.Are adorabil urs de urechi care te fac să arăți drăguț și jucăuș.Puteți să-l purta pentru machiaj, ingrijire a pielii, sau pur și simplu încântător o zi de spa la domiciliu.

5.Cadou adorabil: Acest urechi urs spa bentita este fabricat din moale și pufos material care se simte minunat pe piele și păr.Acest urs drăguț urechi pe bentita este un cadou perfect pentru Craciun, ziua de nastere, ziua Recunoștinței, Ziua Îndrăgostiților.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum