Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Regulat Gura Capace De Borcan Capace de Depozitare din Plastic Capace Pentru Mason Borcane de Conserve Și Mai mult, Standard, Dia 70Mm

    (0) 0
(0 Recenzii)

63.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14479

suficient pentru a satisface nevoile dvs. pentru multi-scop.Se potrivește regulat gura borcane și alte borcane cu 70mm deschideri de dimensiuni.Se potrivește orice dimensiune a regulat-gura borcane mason.Nu includ Borcane.

UȘOR DE UTILIZAT ȘI DESCHISE: Alb capace sunt ușor de a scrie conținutul fiecărui borcan pe capac cu ajutorul unei uscat pentru marker, scoateți pur și simplu cu o cârpă umedă, iar marginile au o largă nervuri pentru prindere ușoară de a deschide.

Ele pot sigila bine.Perfect pentru stocarea fructe, gemuri, prajituri sau bomboane colorate, stocarea băuturi răcoritoare, ceai sau cafea, sau stocarea de cuie, șuruburi și alte obiecte mici.

De DEPOZITARE VERSATILE ȘI anti-SCURGERE: Perfect pentru congelator și frigider, precum și spațiu de depozitare.Aceste capace etanșe sigilii funcționează perfect pentru a păstra creatiile tale proaspete și delicioase.În plus față de conservarea, pentru aceste borcan de stocare capace sunt, de asemenea, o mare pentru creative decor si cadou.

Sigur să se spele în mașina de spălat vase (recomandat pentru regie), ușor de curățat, fără căptușeală, nu lipirea la alimentare sau bacterii.

cu nervuri capac ușor de deschis

Utilizați aceste capace de plastic pentru depozitare versatile

Compatibil cu orice Minge, Kerr și Bernardin borcane mason

Versatil capace oferi mai multe moduri de a stoca casă creații

perfect pentru creative conservarea și depozitarea.

Mare pentru gifting și arte și meserii proiecte.

Mare pentru cămară, raft frigider și depozitare.

Utilizat pentru stocarea uscate și deshidratate

Nu utilizați lână de oțel, înălbitor sau puternic de curățare abrazive.Dacă preferați să mână-spălare, folosiți detergenți ușoare și apă caldă.

culoare:alb

Material:plastic

Dimensiune: Diametru 70mm

Conținutul Pachetului:

24*reutilizabile regulat gura de depozitare din plastic capace

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum