Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Praf Prize pentru PS 5 Slim Consola de Joc Praf de Cauciuc Protector Capsulă Capac LAN de Tip C USB Dock Dustproof Plug 14Pcs/Set

    (0) 0
(0 Recenzii)

43.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14436

Caracteristici:

Păstrați joc consola curata cu acest set de cauciuc negru praf prize.Prevenirea acumularea de praf, aceste capace asigura un nivel optim de disipare a căldurii și a menține buna funcționare a componentelor interne.

Fabricate din cauciuc de inalta calitate, aceste durabil și ușor de instalat praf prize de a furniza fiabile de protecție împotriva prafului, parul de animale, și murdărie pentru consola de jocuri.

Proiectat pentru joc consola proprietari, aceste praf prize sunt accesorii esențiale pentru a păstra consola este în stare de top.Potrivit pentru jucătorii ocazionali și entuziaști deopotrivă, ele ajuta să mențină curățenia și funcționalitatea consola.

Utilizați aceste versatil praf prize în orice mediu de joc, fie că este vorba de living, dormitor, sau spațiu de joc.Design elegant îmbină perfect cu setari de timp, prevenind eficient praful și resturile de la intrarea în consola ta.

Vă puteți concentra pe jocurile preferate fără a se preocupa de curățare sau de eventualele daune cauzate de praf și murdărie.Ridica experiența de joc cu acest accesoriu esențial.

Caietul de sarcini:

Material: Cauciuc

Dimensiune: Aprox. 21.1x3.4x2cm/8.31x1.34x0.79in

Pachetul Include:

14pcs Praf Prize

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Cu USB: no
  • Tip Accesorii: Praful Net
  • Compatibil Sony Model: PS5
  • Origine: China Continentală
  • Compatibil Marca/Model: Sony
  • Numărul De Model: D5BB4NB908810
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Adauga Comentariul Tau Acum