Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Spider Web Bandană Costum De Câine Bandană Dual Layer Toamna Halloween Pisica Bandană Guler Dovleac Tipărite Triunghi Eșarfă Pentru Vacanță

    (0) 0
(0 Recenzii)

12.86lei 9.01lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14069

Ia prietenul tău cu blană în spiritul de Halloween cu bumbac tesatura de poliester câine bandane.Oferind clasic de Halloween elemente, cum ar fi dovleci și păianjeni, ele sunt perfecte pentru fotografie de familie de elemente de recuzită.La bandane sunt ușoare, ușor de transportat, și trebuie îngrijite și linii drepte pentru un aspect lustruit.

Tip proiect: Halloween pentru animale de companie saliva prosop

Produs material: bumbac, poliester

Dimensiune: 65*45*45cm/25.5*17.7*17.7 în

Obiecte aplicabile: general

Potrivit pentru oferindu-cadou ocazii: petreceri

Lista:

Halloween pentru animale de companie bandană*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Siguranța pe Primul loc: o combinație de bumbac-tesatura de poliester și o lacrimă-strat rezistent la a face noastre de dovleac câine bandană durabil și în condiții de siguranță pentru animalele de companie.În Plus, ei inodor design asigură că prietenul tău cu blană nu va fi deranjat.

2.Elegante Detalii: Dau puilor dvs. costum de Halloween un dram de spooktacular fler cu dovleac câine bandană.Împodobită cu clasic dovleac, paianjen, panza de paianjen imprimă în design drăguț și la modă.

3.Falduri mici dimensiuni: Aduce acest dovleac câine bandană cu tine oriunde te duci!Fabricat din material respirabil, care se pliază la o dimensiune mică, este ușor și ușor de transportat.Prietenul tău cu blană pot să se alăture la distracție festive fără cântărire jos.

4.Neclintit confort: dovleac câine bandană asigură animalului tau de companie nu este inconfortabil cu design stabil, prevenind eficient cade și păstrarea elegant și linii drepte care nu sugrume animalele de companie.

5.Festiv Accesoriu : Adauga unele de Halloween și Toamna voie să animalului tau de companie cu acest dovleac câine bandană.Perfect pentru fotografii de familie, petreceri, și uzura de zi cu zi, e versatil și elegant.

  • Material: Poliester
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Colier
  • Tip: Câini
  • Setați Tipul: Da

Adauga Comentariul Tau Acum