Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Puternic Toate-scop Rugina-cleaner Spray Derusting Spray de Întreținere Auto Curățare de uz Casnic Instrumente Anti-rugina Lubrifiant

    (0) 0
(0 Recenzii)

12.13lei 6.65lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w13749

Caracteristică:

Pur și simplu spray pentru a elimina rugina de pe blocată piese de mașini, fără Nici o dezmembrare!Pătrunde Blocat sau blocat Parte Pe Gear, Nuci, Și Mai mult!Rust Remover Spray este un spray de curățare care elimină instantaneu rugina in 1 spray.

Pătrunde adânc în gol și se scurge de umiditate,

Eliminarea coroziunii,

Lăsând un ultra-durabil, curat strat ceros de pe suprafețele metalice.

Instant Anti-Rugina Efect!

Oferă o soluție rapidă, fără a aștepta pentru ca aceasta să funcționeze!Instantaneu a elimina extreme petele de rugina de pe piese metalice, de a restabili strălucire și previne rugina curs de dezvoltare din nou.

PREVINE OXIDARE SI COROZIUNE!

La Strat Ceros poate agăța pe suprafata de metal pentru luni și protejează suprafața de oxidare.Instantaneu a restabili strălucire și pentru a PREVENI RUGINA la spate în creștere din nou.

NICI un Echipament Special Este Necesar!

Nu este nevoie să poarte mănuși, măști sau orice echipament de protecție atunci când se aplică Rust Remover Spray pe suprafata de metal.

Sigur De folosit Pe ORICE Suprafete!

Non-Toxic, Non-Conductoare Și Fără Substanțe Chimice.Este sigur de a utiliza pentru aproape ORICE lucruri, în condiții de siguranță pe vopsele, metale, suprafete, materiale plastice și de Vinil.Chiar și în condiții de siguranță pentru a utiliza pe electronice, non - conductoare și NU produce scurt-circuite.

Ia-Ți Aparatul În Funcțiune Azi!- Și recapete ShinyGlow suprafețe cu acest Rust Remover Spray!

Pachetul Incluziuni:

1BUC Rust Remover Spray

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2. Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum