Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Marcaje Pentru Lectură Recunoscător Și De Inspiratie Marcaj Cu Pandantiv Temă Carte Carte Marcajul Placi Goodie Bag Umpluturi Pentru

    (0) 0
(0 Recenzii)

9.42lei 3.40lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w13736

Marcaje noastre pentru iubitorii de carte sunt concepute pentru a dura pentru o lungă perioadă de timp cu manopera amenzii.Exprima-ti binecuvântare prin modele interesante, care sunt perfecte pentru mai multe ocazii.

Caietul de sarcini:

Produs material: otel Inoxidabil

Greutate produs: despre 26g

Dimensiune produs: (aprox.)2.6*13cm/1.02*5.12 cm, lungime Lant: (aprox.)8cm/3,15 inchi

Lista De Ambalare:

1 buc*din oțel Inoxidabil bookmark

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De lungă Durată Material : Datorită sale de construcții din oțel inoxidabil, acest marcaj nu rugineste, rezistent la zgârieturi, și are o durată de viață extinsă, asigurarea va avea loc marcat pentru anii care vor veni.

2.Cadou practic: metal Gravate semne de carte sunt perfecte pentru familia, prietenii, clienții și colegii să-și exprime binecuvântare și apreciere.Acestea sunt durabile, elegante și ușor de utilizat.

3.Noutatea Design: Aduce personalitate cărți cu oțel inoxidabil marcaje, impodobita cu carte exclusive-desene tematice și fonturi frumoase.Perfect pentru iubitorii de lectură, aceste semne de carte vin în diferite teme și sunt un must-have pentru cei care prețuiesc interesante și creative cartea accesorii.

4.Design Elegant: Ornamentate cu un pandantiv uimitoare, noastre din oțel inoxidabil marcajele sunt un mod special de a-și exprima recunoștința.De meticulos artizanale cu clare și precise gravură, au sens suveniruri, care va fi prețuită pentru o viață întreagă.

5.Cadou versatil: Impresiona orice iubitor de carte cu această Oțel Inoxidabil Marcaj, un cadou perfect pentru orice ocazie specială cum ar fi de Naștere, de Crăciun, de Nunta, sau de Absolvire sezon.Este un all-scop suvenir care vor prețui pentru totdeauna.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum