Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

10buc Umeraș Multifuncțional Umed Și Uscat de uz Casnic Cuier de Haine Pentru Garderoba Organizator Cu Partea Cârlige de Depozitare Consumabile

    (0) 0
(0 Recenzii)

94.47lei 47.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w136814

Puncte:

1. Durabil Umerase: Realizate din material PP, aceste umerase sunt robuste și nu ușor de a deteriora.Au o durată lungă de viață și poate preveni hainele de la alunecarea.

2. Firma de Prindere: non-alunecare de umerase au o aderență puternică, care deține în siguranță hainele în loc.Evită hainele de la alunecarea de pe umerașe și le păstrează ori-gratuit.Se potrivește orice dimensiune de îmbrăcăminte și stil perfect, fără a crea semne sau urme de lovituri.

3. Îmbunătățirea Eficienței de Depozitare: non-alunecare de umerase utiliza un design unic, cu multi-stratificat de depozitare pentru haine și stivuire cârlige.Organiza garderoba ta cu usurinta, economisi spațiu, și de a păstra elementele de ori gratuit.

4. Versatil Umerase: non-alunecare de umerase caracteristică cârlige pe ambele părți, ceea ce le face o alegere practică pentru organizarea haine de diferite mărimi și stiluri.Aceste suporturi pot fi, de asemenea, folosit pentru aer uscat lenjerie și alte obiecte mici, fără a lua prea mult spațiu.

5. Care pot fi stivuite de Stocare: Spune la revedere de la dulapuri dezordonate cu aceste non-alunecare de umerase.Le oferă pot fi stivuite de stocare, permițându-vă să suspende mai multe articole de îmbrăcăminte stivuite pe umeraș, prin urmare, maximizarea spațiu în dulap.Ține-ți costume și alte articole de îmbrăcăminte ori-gratuit și organizat fără efort.

Descriere:

Păstrați dulap ordonat și hainele ori-gratuit cu aceste non-alunecare de umerașe!Fabricat din PP și concepute pentru a fi non-marking, ele pot fi, de asemenea, folosit pentru a usca lenjeria.Lor design atent păstrează hainele organizate și ușor de găsit.

Caietul de sarcini:

1. Produs material: PP;

2. Singură dimensiune produs: despre 40*19*1.2 cm/15.75*7.48*0.47 cm

3. Singur produs greutate: aproximativ 43,4 g;

Lista De Ambalare:

10buc*Umerase

  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic

Adauga Comentariul Tau Acum