Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Geantă de șa Biciclete Coajă Tare de Șa Biciclete Geanta Sub Scaun 1.2 l Scaun Bicicleta de Pachete de Eliberare Rapidă Accesorii pentru Biciclete De Munte

    (0) 0
(0 Recenzii)

139.24lei 62.65lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w135367

Păstrați mănuși, telefoane mobile și alte obiecte mici organizat.Ușor pentru a elimina și instala în decurs de 3 secunde cu un stop cu cârlig pe spate.În Plus, este conceput pentru o curatare usoara.Perfect pentru următoarea plimbare!

Caietul de sarcini:

Nume produs: scaun bicicleta geanta

Material: EVA+PU

Capacitate: 1.2 L

Culoare: Negru

Fermoar: Laminat impermeabil cu fermoar

Metoda de instalare: un convenabil suport, un cârlig și buclă

Dimensiune produs: 185x95x100MM/7.28x3.74x3.94inch

Compartimente interne: ochiurilor de Plasă de buzunar compartimente pe ambele părți

Greutate: 240g

Lista

1 x Biciclete Șa Sac

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Mare și Multi-Funcțional: Acest biciclete șa sac găzdui până la 1.2 L capacitate, ideal pentru transportul de ciclism necesitate cum ar fi mini-kituri de reparații, stopuri, mănuși, telefoane mobile și băncile de putere.Cele mai spațioase soluție de stocare pentru nevoile dumneavoastră de ciclism.

2.Efort de Montare: Efort atașa și detașa de acest Biciclete Șa Sac în câteva secunde folosind cataramă de eliberare rapidă de design.Se simtă în siguranță în timp ce de echitatie, deoarece oferă o stabilitate excelentă și previne sac de agitare sau care se încadrează off.

3.Convenabil de stocare: Cu plasă pungă compartimente pe ambele părți, puteți plasa cu ușurință obiecte mici și păstrați-le organizat în acest biciclete șa sac.Intim sac de plasă de design, de asemenea, vă permite să accesați necesitate rapid și în siguranță.

4.De siguranță design: cu un stop Cu cârlig pe partea din spate, puteți închide cu ușurință propriul dvs. de stopuri (nu sunt incluse) pentru o vizibilitate sporită și o protecție atunci când de echitatie pe timp de noapte.

5.Hassle-Free de Întreținere: Bucurați-vă de ușor de curățare cu Biciclete Șa Sac din material EVA.Sa texturat si suprafata lucioasa rezistă la murdărie și apă, asigurând efort de întreținere în timp ce vă deplasați.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum