Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Plicuri Cutie De Depozitare De 100 Plic Provocare Pentru Economisirea De Bani De Economisire De Bani Plicuri Pentru Bugetarea Și Economisirea De Bani

    (0) 0
(0 Recenzii)

120.95lei 60.48lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w13166

Utilizați nostru de 100 Plic Provocare kit pentru a organiza cu ușurință bani și de a salva bani.Cumpărătorii caută un nou instrument pentru a gestiona banii lor va iubi cât de ușor este de a utiliza și cum impermeabil/rezistent la rupere este.Începe pentru a economisi bani și de a gestiona finanțele dvs. cu ajutorul acestui kit este o idee grozavă.

Caietul de sarcini:

Titlu: 100 De Plic De Bani De Economisire Provocare

Culoare: așa cum se arată

Stil: primăvară culoare, mici florale, pline de culoare.roșu și albastru flori

Lista De Ambalare:

100* Plicuri

1*cutie

1*Provocare Piesa

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Abundente Funcții: de a Facilita salvarea!Se poate ajunge la un buget-friendly scop financiar cu 100 de Plic de Bani de Economisire Provocare, cum ar fi acumularea de bani sau de economisire pentru o excursie sau o nouă tehnologie.

2.Gata de Utilizare: a se Utiliza 100 Plic de Bani de Economisire Provocare de a pune bani deoparte pentru scopurile tale.Atingerea obiectivelor financiare și gestionarea banii cu usurinta sunt realizate simplu prin această metodă.

3.Ușurința de Bugetare: perfect pentru păstrarea chitanțe, facturi, monede, bani, și mai mult.Un instrument excelent pentru a învăța copiii să-și gestioneze finanțele și de a salva bani este bugetul de numerar plic portofel.

4.Bugetul inteligent de Management: Banii Noștri Bugetul Plic Portofel face atingerea obiectivelor financiare de simplu.Folosind acest portofel poate ajuta să rămâneți pe partea de sus a cheltuielilor dvs. și păstrați bugetul structurat.

5.Cadou potrivit: Atinge financiare vise cu usurinta cu ajutorul nostru Impermeabil și Rezistent la Rupere Plic de Bani de Economisire Provocare!Cu 100 de unici plicuri, acesta este un mod distractiv de a salva spre obiectivele tale.Un frumos cadou pentru familie și prieteni care doresc pentru a economisi bani, mai bine.

  • Utilizarea: Plic Cadou
  • Numărul De Model: 100 Plic Provocare Box Set
  • Material: Hârtie Obișnuită
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Portofel Plic

Adauga Comentariul Tau Acum