Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Carte De Vizită Titularul Organizator, Portabil Titularul Cardului De Afaceri Carte Pentru Bărbați Și Femei, 120 Card Capacitate Card Nume Broșură Durabil

    (0) 0
(0 Recenzii)

61.70lei 49.34lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w130435

Small business card sac de depozitare - o modalitate bună de a stoca și de a organiza cărțile de vizită, cărți de vizită și carduri personale, cărți de IDENTITATE și carduri de credit, cartele de note, carduri cadou, carduri de asigurare, etc., pentru a păstra cărțile compact și ordonat tot timpul.

Ușor de citit și de a găsi - transparent slot este potrivit pentru lectură rapidă și căutarea de informații carte de vizită.Design-ul usor, face cardului ușor de transportat.

Robust și durabil material - confectionata din piele PU de acoperire și PVC de acoperire, rezistent la apă și durabil.PVC husă de protecție este rezistent la zgârieturi pentru a oferi cea mai buna claritate pentru o vizualizare ușoară.

Aspectul profesional: cartea tipul cartelei are un elegant și la modă aspectul, permițându-vă să aprecieze și să profite de oportunități mai mult.Acesta este un cadou Perfect pentru familia, prietenii, clienții și colegii, precum și un suvenir pentru companie!

dimensiune: aproximativ 19,5 x 12 x 2.2 cm

Material: piele PU+PVC

culoare: negru / verde / albastru / maro

Conținutul Pachetului:

1 x carte de afaceri de stocare de Carte

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum