Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Uneltele De Pescuit Accesorii De Protecție Rod Fascicul Tija Mingea Drum Sub Tija Multi-Color Drum Sub Multi-Funcțional Pachet Tija Tija

    (0) 0
(0 Recenzii)

29.51lei 14.76lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w13015

Uneltele De Pescuit Accesorii De Protecție Rod Fascicul Tija Mingea Drum Sub Tija Multi-Color Drum Sub Multi-Funcțional Pachet Tija Tija

Caracteristici:

[Material de înaltă calitate]: Made de înaltă calitate silicon moale materialul, care poate absorbi impactul și are o moale, non-alunecare de structura, care nu va deteriora tija.

[Multi-Slot de Proiectare]: sferice tijă de pescuit titular curea de o anumită grosime, are mai multe sloturi, care se poate instala tije de pescuit și rod curele de diferite grosimi, asigurând o potrivire strâns, și tije de pescuit nu va reciproc, aluneca sau cădea.

【Ușor de Curățat】: Nu este ușor să se deformeze, rezistență puternică, atunci când trage tija cravată este pătată cu praf sau pete, doar se spală cu apă curată.

【Ușor să utilizați】: Acesta poate fi combinat ușor, potrivit pentru stalpi de diferite dimensiuni, ușor de transportat și depozitat, și îmbunătățește confortul în timp ce concentrându-se pe funcția și .

[Idee mare Cadou]: cadou Minunat pentru incepatori, pescari, pescari și oricine care vrea flexibilitate si durabilitate, potrivit pentru cadouri de Craciun, cadouri de Anul Nou, cadouri, etc. în timpul iernii, pentru toți persoană.

Descriere Produs:

Uneltele de pescuit accesorii tija pachet tija mingea drum tija multi-culoare multi-funcția bundle tija tija

Material: TPR

Culoare: așa Cum se arată în imagine, (din cauza diferențelor în monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare în imagine.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a plasa o , mulțumesc!)

Pachetul greutate: 75 grame

Dimensiune pachet: 12x8x4cm, (vă Rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.)

  • Material: 1
  • Tip: Pește De Prindere
  • Dimensiune: 5.5g
  • Origine: China Continentală
  • Magnet De Pescuit: Da

Adauga Comentariul Tau Acum