Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Electrice de Companie Trimmer Pentru Dyson DC30 DC44 D58 V6 V7 V8 V10 V11 V15 Piese de Schimb animale de Companie Câine Pisică Animale de Tuns aparat de Ras Set

    (0) 0
(0 Recenzii)

262.55lei 168.03lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w12653

Electrice de Companie Trimmer Pentru Dyson DC30 DC44 D58 V6 V7 V8 V10 V11 V15 Piese de Schimb animale de Companie Câine Pisică Animale de Tuns aparat de Ras Set 1. Acest mire instrument elimină păr în vrac direct de la câinele tău, înainte de a se varsa în jurul casei.Colectate parul este apoi aspirat direct într-un vid.Vid gratuit mizerie asistată de câine îngrijirea aspirație este rupt în jos în timpul intretinere.

2. Rapid și ușor indeparteaza parul liber substrat, în timp ce în mod eficient pieptene pielea mai profund și stimularea circulatia sangelui pielii.

3. Când ai terminat periajul animal de companie, trebuie doar să faceți clic pe butonul și perii se retrag înapoi în perie, face super-simplu pentru a elimina tot parul de pe perie, astfel încât este gata pentru a utiliza data viitoare.

4. Acest păr de câine vid atașament veni cu trăgaci de blocare, care te face să utilizați vid ușor și convenabil de a fi instalat pe butonul de alimentare de aspirator, NU este NEVOIE să țineți butoanele manual, NU vă faceți GRIJI pentru a duce la oboseala mâinii.

Caracteristică 1: După această mașină de tuns parul este legat de pentru aspiratorul Dyson, se poate reduce parul de animale în timp ce suge pentru a preveni parul de la care zboară în jurul valorii.

Caracteristică 2: Această mașină de tuns parul este compatibil cu vechiul aspiratorul Dyson V6 DC serie printr-un adaptor special

Caracteristică 3: Această mașină de tuns parul este compatibil cu pentru noi Dyson aspiratoare, cum ar fi V7V8V10V15

Caracteristică 4: setul este echipat cu un comutator dedicat blocare pentru Dyson modele pentru a vă ajuta să elibereze degetele atunci când manipularea animalului tau de companie.

Caracteristica 5: Clasic gri + rosu, atractiv și durabil

Electrice de tuns parametrii de produse:

Tensiune de lucru: 3V~4.2 V

Curent de lucru: 500-600MA

Timp de lucru: 2~2.5 ore de încărcare

Tensiune de alimentare: 5.0 V curent de Încărcare: 800mA

Timp de incarcare: 2~3 ore

Tip baterie: 1500mA 18650 baterie reîncărcabilă litiu

Motor viteză: viteză mică de 6000 rpm, viteza mare de 8000 rpm

Material: ABS

culoare: gri+rosu

Conținutul Pachetului:

1 x mașină de tuns Electrica

1 x Pieptene de Companie

1 x extensie tub

1 x Adaptor

1 x Comutator de blocare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum