Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Multifuncțional Sârmă De Spălat Vase Cârpe Mănuși De Curățare Multifuncțional Scrub Cârpe De Vase Pentru Umed Si Uscat Reutilizabile Dishcloth Pentru

    (0) 0
(0 Recenzii)

55.68lei 25.03lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w12611

În căutarea pentru un bun ajutor în bucătărie?Uită-te nu mai departe decât Multifuncțional Sârmă de spălat Vase Zdrențe.Aceste zdrențe sunt perfecte pentru utilizare umeda si uscata și sunt dotate cu uscare rapidă capacități.În Plus, acestea sunt convenabile pentru drenarea și au o gamă largă de aplicații, făcându-le un plus versatil pentru casa ta.

Caietul de sarcini:

Produse: Multifuncțional Sârmă Cârpe De Vase

Material: PVA

Dimensiune produs: 20*20cm

Greutate: 350g

Lista De Produse:

10*Multifuncțional Sârmă Cârpe De Vase

2*Punch-gratuit Cârlige

1 Pereche*Mănuși

Sau

10*Multifuncțional Sârmă Cârpe De Vase

2*Punch-gratuit Cârlige

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Puternic de Curățare: Aceste sârmă de spălat vase cârpe poate elimina cu ușurință rugina, pete de ulei, și alte murdăria persistentă de pe oale și tigăi fără a le deteriora sau a răni mâinile tale.Acestea sunt realizate din microfibră și de înaltă calitate de sârmă de metal material care este durabil și eficient.

2.Spuma bogata: Cu o amendă unică net design, echipa noastra de sârmă de spălat vase cârpe oferă o spumă bogată pentru curățarea profundă și poate fi folosit atât pe carosabil umed cât și uscat, perfect pentru a aborda orice mizerie în bucătărie.

3.Rapid de Absorbție a Apei: Datorită lor scară de pește carouri tesatura de suprafață, cablurile noastre de spălat vase cârpe absorbi umezeala imediat și uscat fulger-rapid.Experiență de neegalat de absorbție a apei și de uscare putere pentru imaculat suprafețe.

4.Simplu pentru a Stoca: Ține-ți sârmă de spălat vase cârpe ușor de a ajunge și de a salva spațiu contra cu sârmă zdrențe.Le atârnă pe perete cu built-in cârlig de convenabil, cu economie de spațiu de stocare.

5.O gamă largă de Aplicații: Aceste multifuncțional sârmă cârpe de vase poate curata diverse ustensile de bucatarie, cum ar fi farfurii, oale, tigai, aragaz topuri, blaturi și, lăsându-le spumante și fără pată.

  • Utilizare: Bucătărie
  • Material: BUMBAC
  • Numărul De Model: Multifuncțional Sârmă Cârpe De Vase
  • Origine: China Continentală
  • Producție: Bureților

Adauga Comentariul Tau Acum