Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Animale De Companie Sniffing Mat Amuzant Fleece Mat Lent Pentru Hrănire Trata Dozator Lent Alimentarea Pad Pentru Cobai Chinchilla

    (0) 0
(0 Recenzii)

110.81lei 55.41lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w12578

Descriere:

Această căutare a hranei mat pentru iepuri este o modalitate foarte bună de a stimula instinctele lor și păstrați-le distra.Acesta are un aspect frumos, care va lumina lor cușcă și un material moale si durabil, care va dura pentru o lungă perioadă de timp.Partea de jos este non-alunecare de pânză, care va preveni mat de alunecare în jurul valorii de.Puteți ascunde tratează sau fân în mat si lasa animalele mici le găsesc prin sniffing și săpat.Acest mat este de asemenea potrivit pentru alte mici animale precum porci de guineea, hamsteri, sau șoareci.

Caietul de sarcini:

Nume produs: căutarea hranei Mat pentru Iepuri

Produs material: fleece

Dimensiune produs: (aprox.)60*50 cm/23.62*19.69 cm

Produs de culoare: colorat

Aplică: Potrivit pentru iepuri, cobai, chinchilla, dihori și animale mici

Funcție: joc de formare

Lista De Ambalare:

Căutând Mat pentru Iepuri*1

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Comportamentele naturale: culori Luminoase și modele unice de morcovi, iarbă, și sfecla face acest iepure căutarea hranei mat mai mult decât o jucărie.E un fel de iepuras dvs. pentru a exprima instinctele lor și să se distreze.

2.Satisface animalului Tau de Companie Curiozitate: Acest iepure căutarea hranei mat este o distracție și interactiv mod de a ascunde produsele alimentare în diferite locații și de a activa animalului tau de companie simț al mirosului.Animalul dumneavoastră de companie va place găsirea de alimentare cu nasul lor, care vor satisface curiozitatea lor și a le face fericit și sănătos.

3.Ușor pentru a Stoca: mat are un non-alunecare de pânză în partea de jos, care-l menține stabil pe podea și previne-l de la mișcare.Mat este, de asemenea, pliabil și portabil, astfel încât să puteți stoca convenabil și ia-l cu tine oriunde te duci.

4.Moale și Durabil: nu trebuie să vă faceți griji despre iepurele de căutare a hranei mat obtinerea murdare sau pierde forma.Nostru de saltea este fabricat din material de lână, moale și durabil, și pot fi spălate în mașină, fără nici o problemă.

5.Cadou: Acest iepure căutarea hranei mat este un mod distractiv de a hrăni animalele de companie și le menține active.Ei pot folosi abilitățile lor naturale pentru a găsi hrană și să se bucure ei înșiși.Este perfect pentru a mari iepuri, porci de guineea, dihori, chinchilla și alte animale mici.Este, de asemenea, un cadou fantastic pentru iubitorii de animale de companie.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum