Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Lumini de lucru Lanternă Electrică Lanterna lumina Reflectoarelor cu LED-Alarma Auto Lampă Pentru RYOBI Instrumente de Putere 14.4 V 18V Litiu Nichel Unul+ Baterie

    (1) 5
(1 Recenzii)

113.67lei 85.24lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w12314

Alarmă cu LED-uri Lumini de Lucru Lanternă Electrică Lanterna Reflector Lampă de Masina Pentru RYOBI Instrumente de Putere 14.4 V 18V Litiu Nichel Unul+ Baterie

1【ALIMENTAT DE ACUMULATOR RYOBI】

Fără fir LED Lumina de Lucru Pentru Ryobi 18V UNUL + Litiu-Ion NiCd NiMh Baterii P102 P103 P104 P105 P107 P108 P109 P190 și Mai mult. (Bateria Nu Este Inclusă).

2【 LED LUMINA DE LUCRU CU 3 SETĂRI MOD】

►Apăsați scurt butonul de comutare ora 1, partea superioară trei randuri de proiectoare se va aprinde.

►2 timp, cele mai mici două rânduri de spoturi se va aprinde.

►A 3-a oară, în centrul atenției și proiectoare sunt toate aprinse.APĂSAȚI LUNG PENTRU A OPRI LUMINA.

3【FLEXIBILE DE DESIGN 】

①110 gradul cap pivotant oferă versatilitate pentru iluminat suprafețe de lucru.Lumina să fie proiectată în mai multe direcții.

②66 Led-uri margele design, super-luminos.

③Convenient curea de mână îl face ușor de transportat cu tine.

④Sturdy și durabil din aliaj de zinc material, de lux & temperamentale de muncă instrument de lumină.

4【 FIABILITATE】

YEX-BUR 30W 3300LM reîncărcabilă lumina de lucru a fost certificat CE & FCC pentru întâlnirea de siguranță stricte standarde de testare.Oferă multiple, protectie impotriva supra-sarcină, supra-curent, supra-căldură și joasă tensiune pentru tine și dispozitive.

5【LARGĂ DE APLICAȚII】

pentru Ryobi în aer liber lumina reflectoarelor 18v poate fi folosit în întuneric șantier zona de lucru, baseroom, garaj subteran, drumetii, camping, vanatoare , explorarea, grătar, mersul pe jos câini, și lumini de urgență pentru acasă pană de curent etc.

Notă: Produsele cu prize electrice sunt proiectate pentru utilizarea în SUA.De desfacere și de tensiune diferă la nivel internațional și acest produs poate necesita un adaptor sau convertor pentru utilizarea la destinație.Vă rugăm să verificați compatibilitatea înainte de cumpărare.

Tag-uri: nichel electric lanterna lumina reflectoarelor, nichel lumini de lucru lanterna, ryobi încărcător de baterie, nichel alarmă cu led-uri, ryobi condus instrumente.

  • Nume De Brand: ZUIDID
  • Numărul De Model: LUB-Lampa
  • Tip Accesoriu: Acumulator Accesorii
  • Origine: China Continentală
image

Cumpărătorul

5
2023-08-17

“lucrări”

Adauga Comentariul Tau Acum