Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Se Unge Linie Kit De Reparare Instalatori Reparații Lubrifiant Unsoare Sanitare Și Mașină De Lubrifiant Usa De Garaj Lubrifiant Pentru Picături

    (0) 0
(0 Recenzii)

32.73lei 16.39lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w121282

Această dovadă de căldură lubrifiant unsoare este proiectat pentru a reduce uzura si frecare în timp ce furnizarea de servicii excelente funcție anti-rugina.Cu o gamă largă de aplicare, acesta pătrunde cu ușurință în toate părțile de spinning wheel tambur într-un timp scurt, asigurând buna funcționare și eficientă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 8*8*3 cm|3.14*3.14*1.18 cm

Material: unsoare

Lista De Ambalare:

10* Lubrifiant Instalatori Unsoare

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rezistența la temperatură Înaltă: Noastra maxima în-temperatura formula Lubrifiant Instalatori Grăsime asigură buna operațiuni chiar și la temperaturi extreme, care să permită mașinilor să funcționeze la niveluri de performanță cu downtime minim.

2.Ușor pentru Utilizatori: Acest lubrifiant instalatori grăsime poate pătrunde în treapta de rulment și piese de polizor unghiular, reduce uzura si frecare, și de a îmbunătăți eficiența de lucru și de stabilitate a instrumentului.Este gata de utilizare și formează un film de protecție care durează de mult timp.

3.Mai multe Aplicații: Acest lubrifiant instalatori grăsime este conceput pentru polizoare unghiulare și poate fi aplicată la toate tipurile de picături roata de tors tobe, cu un simplu stoarce.

4.Rapid Ungere: Cu răspuns rapid performanta, Lubrifiant Instalatori Grăsime oferă protecție instantanee de a pătrunde în toate părțile de picurare, filare, și tambur roată în cel mai scurt timp.Bucurați-vă de o protecție maximă efecte.

5.Mai multe Funcții: Acest lubrifiant instalatori grăsime este special conceput pentru a extinde frumusețea și viața de polizor.Acesta previne inox si rugina de pe suprafetele metalice.Acesta oferă, de asemenea, mai multe caracteristici, cum ar fi rezistent la apă, rezistent la temperaturi ridicate, și cu frecare redusă.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum