Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2023 Barbati Casual de Iarna Benzi de Imprimare Jacheta cu Gluga cu Fermoar, Maneci Lungi, Buzunar Cald Cardigan Tricot Vrac Strat De Muncă Uzura Acasă

    (0) 0
(0 Recenzii)

108.55lei 48.84lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11750

Barbati cu Gluga Dungi Și Catifea Căptușit Cald Cardigan Tricotate Sacou Haina

Caracteristici:

Materiale de înaltă Calitate: Bună respirabilitate, prietenos cu pielea și confortabil.Material moale, care se simte ușor.Puteți mână spală cu apă rece, sau se spală la mașină cu culoare asemănătoare.

De înaltă Calitate Material: Super-moale, bine de permeabilitate la aer, piele-friendly și confortabil.Material moale, care se simte ușor.Puteți mână spală cu apă rece, sau se spală la mașină cu culoare asemănătoare.

Material: Super-moale, tesatura de înaltă calitate, bine de permeabilitate la aer, piele-friendly și confortabil.Material moale, care se simte ușor.Puteți mână spală cu apă rece, sau se spală la mașină cu culoare asemănătoare.

De înaltă Calitate Material: Super-moale, tesatura de înaltă calitate, bine de permeabilitate la aer, piele-friendly și confortabil.Material moale, care se simte ușor.Puteți mână spală cu apă rece, sau se spală la mașină cu culoare asemănătoare.

Tesatura de înaltă Calitate: este confectionata din tesatura de înaltă calitate, bine de permeabilitate la aer, piele-friendly și confortabil.Material moale, care se simte ușor.Puteți mână spală cu apă rece, sau se spală la mașină cu culoare asemănătoare.

Stil de Design: haina Noastră arată un stil de moda cu detalii rafinate, o alegere ideală în garderoba ta.Design cu Dungi,cu Gluga,Fermoar,Maneci Lungi si Buzunar poate face toată haine avea propriul stil distinctiv, astfel că va fi o existență unică atunci când îl purta.

Stil de Design: design de Dungi,cu Gluga,Fermoar,Maneci Lungi si Buzunar poate face toată haine avea propriul stil distinctiv, astfel că va fi o existență unică atunci când îl purta.Haina noastră arată un stil de moda cu detalii rafinate, o alegere ideală în garderoba ta.

Stil de Design: haina Noastră arată un stil de moda cu detalii rafinate, o alegere ideală în garderoba ta.Design cu Dungi,cu Gluga,Fermoar,Maneci Lungi si Buzunar poate face toată haine avea propriul stil distinctiv, astfel încât să poată evidenția mai bine dvs. de temperament unic, după port.

Stil de Design: design de Dungi,cu Gluga,Fermoar,Maneci Lungi si Buzunar poate face toată haine avea propriul stil distinctiv, astfel încât să poată evidenția mai bine dvs. de temperament unic, după port.Haina noastră arată un stil de moda cu detalii rafinate, o alegere ideală în garderoba ta.

Stil de Design: haina Noastră arată un stil de moda cu detalii rafinate, o alegere ideală în garderoba ta.Design cu Dungi,cu Gluga,Fermoar,Maneci Lungi si Buzunar face haine avea propriul stil distinctiv, astfel încât să puteți purta confortabil și frumos.

Dress Up: haina Noastră poate potrivi cele mai multe cifre, perfect pentru a purta cu topuri, pantaloni, blugi, pantofi de piele și , și va oferi confortabil și experiență poartă și să păstreze atât casual și elegant.

Dress Up: haina Noastră poate potrivi cele mai multe cifre, pereche cu topuri, pantaloni, blugi, pantofi de piele pentru un look de zi cu zi, și vă va oferi confortabil și experiență poartă și să păstreze atât casual și elegant.

Dress Up: puteți combina haina noastră cu topuri, pantaloni, blugi, pantofi de piele pentru un look de zi cu zi.Se poate potrivi cele mai multe cifre, și va oferi o experiență confortabilă poartă și să păstreze elegant.

Dress Up: haina Noastră poate potrivi cele mai multe cifre, se va oferi confortabil și experiență poartă și să păstreze elegant.Puteți combina haina noastră cu topuri, pantaloni, blugi, pantofi de piele și .

: Haina noastră poate potrivi cele mai multe cifre, pereche cu topuri, pantaloni, blugi, pantofi de piele pentru un look de zi cu zi, și vă va oferi confortabil și experiență poartă și să păstreze atât casual și elegant.

Ocazie: de Mare pentru Uzura de zi cu Zi, Acasă, în aer liber, de Lucru, de Strada, Sport, Călătorie, Vacanță, Vacanță, Lăsați-vă atrage ochii oamenilor cu privire la orice ocazie.

Ocazie: de Mare pentru Uzura de zi cu Zi, Acasă, la Lucru, pe Strada, Sport, Călătorie, Vacanță, Vacanță, Piscină, Să te atrage ochii oamenilor cu privire la orice ocazie.

Ocazie: Foarte potrivit pentru Uzura de zi cu Zi, Acasă, în aer liber, de Lucru, de Călătorie, de Strada, Sport, Vacanță, Să te atrage ochii oamenilor cu privire la orice ocazie.

Ocazie: Foarte potrivit pentru Uzura de zi cu Zi, Acasă, în aer liber, de Lucru, de Călătorie, de Strada, Sport, Vacanță, Lăsați-vă atrage ochii oamenilor cu privire la orice ocazie.

Ocazie: Foarte potrivit pentru Uzura de zi cu Zi, Acasă, în aer liber, de Lucru, de Stradă, de Sport, de Călătorie, Să te atrage ochii oamenilor cu privire la orice ocazie.

  • Aplicabile Sezon: Primavara
  • Decor: Alb de gâscă în jos
  • Numărul De Model: 1
  • Stil: Casual
  • Stil Manșetă: convenționale
  • Origine: China Continentală
  • Material: Poliester
  • Materiale De Captuseala: Poliester
  • Grosime: Subtiri (Vara)
  • Cu glugă: Da
  • Tip: SLIM
  • Maneca Stil: Regulat
  • Gen: Bărbați
  • Tip De Închidere: Singur Buton
  • Model Tip: ARMURA
  • Îmbrăcăminte De Tip: jachete
  • Aplicabile Faptei: Excursie
  • Parte Detașabilă: Palarie Detasabila
  • Tip De Element: Îmbrăcăminte & Coats
  • Guler: O-Gât
  • Locul De Origine: ITALIA
  • Îmbrăcăminte Lungime: Scurt

Adauga Comentariul Tau Acum