Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Fete Zână Aripa Rochie de Elf, Costum de Zână Pentru Copii 4buc Aripi de Zână Costum Cu Aripi de Zână Lipi Urechea Stabilit Ziua de Paști

    (0) 0
(0 Recenzii)

223.30lei 89.31lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11708

Caracteristici:

Halloween Junglă Elf Printesa Zână Costum pentru Copii Fete,

Făcute de înaltă calitate, țesături, respirabil și prietenos cu pielea, moale ca nor

De vârstă a sugerat este numai pentru referință, nu este potrivit pentru toată lumea.

Material: 100% poliester

Marime: S-XL

Varsta: Recomandat pentru fete cu vârste cuprinse între 2-10

Sex: fata

【Dimensiune Notă】sugerat de vârstă este numai pentru referință și nu este potrivit pentru toată lumea.S, vârsta recomandată este de 2-3 ani, M, 4-5 ani este recomandat, L, 6-7 ani este recomandat, XL, 8-10 ani este recomandat.Vă rugăm să verificați dimensiunea detalii în graficul de dimensiunea inainte de a comanda pentru a alege mărimea potrivită pentru copilul dumneavoastră.Instrucțiuni de îngrijire: Blând Spălare de Mână, Atârnă Uscat, Nu se Usuce Curat, Nu Înălbitor sau Fier de călcat, Mașină de Spălat Nu este Recomandat.

Lista de pachete:

1 rochie din tul,

1 zână stick,

1 aripa

1 ea

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material respirabil】de Înaltă calitate, piele-friendly, cloud-tesatura moale este folosit pentru a face fete zână aripa rochie.Acesta oferă o experiența poartă confortabil și convenabil, nu se contracta, nu pastila, sau irita pielea sensibila.

2.【Destul de Prințesă Zână Producatoare】Toddler princess fairy costumele sunt create în stil tradițional.Manual fără mâneci tul costum de printesa cu potrivire urechi, zana bagheta, sau junglă elf printesa zână aripi.

3.【Frumoasă Și Strălucitoare】și face sa se simta ca niste printese in acest sezon de vacanță!Acest ochi-catching Zână Costum pentru Fete va aduce zâmbete și entuziasm pentru fata ta copil.

4.【Mare Cadou】 Fete aripi de Zână costum este Potrivit pentru fete, Fete, aripi de Zână costumele sunt extraordinare de Crăciun, ziua Recunostintei, sau cadou de ziua de nastere pentru fiica ta, sau nepot care a vrut să fie o prințesă.

5.【Gamă largă de Utilizări】 Pentru Halloween, cosplay părți, printesa petreceri, sedinte foto, fotografie, ceremonii, festivaluri, etc., jungla zane costume sunt adecvate.

  • Model Tip: cu dungi
  • Intervalul De Vârstă: 25-36m
  • Numele Departamentului: Copilul
  • Origine: China Continentală
  • Sezon: Vara
  • Material: LUREX

Adauga Comentariul Tau Acum