Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

360 Reglabil Scrapbooking Cerc Cutter Rotund Cuțit de Tăiere DIY Busola Tăietor de Hârtie de Birou Gadget-uri Creative Papetarie Instrumente

    (0) 0
(0 Recenzii)

29.38lei 19.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11659

360 Reglabil Scrapbooking Cerc Cutter Rotund Cuțit de Tăiere DIY Busola Tăietor de Hârtie de Birou Gadget-uri Creative Papetarie Instrumente Imaginați-vă că creați o carte de vizită unică sau adăugarea unui unic circular de frontieră pentru a fotografia.Ce ai nevoie este această busolă magică cutter!Se poate cu ușurință taie cercuri cu un diametru de 2-20cm sau inele de aceeași dimensiune, și poate, de asemenea, felie prin 300g de hârtie,să Îndeplinească diverse obiecte de artizanat are nevoie de

Acest cutter este proiectat cu factorii umani în minte.Mânerul are o fereastră vizual pentru a vă ajuta să respectați poziția centrală în timpul tăierii, asigurând precizie.Roata de tăiere design ce-l face să alunece ușor și este ușor de operat.În plus, acesta este echipat cu un capac de protecție pentru lamă la partea de jos, care poate fi folosit pentru a preveni leziuni accidentale, atunci când nu este în uz.

Mai mult decât atât, acesta are o precizie de margine de tăiere din oțel, care este extrem de ascuțite, asigurând buna reduceri.Partea de jos are o suprafață non-alunecare pad, care aderă foarte bine la material, prevenind cutter de la alunecarea în timpul tăiere circulară.Designul acestui cutter complet consideră experiență de utilizare și de siguranță.

Dacă sunteți în căutarea pentru un editor care are funcții complete, este ușor de utilizat și funcționează fără probleme, atunci acest produs este cu siguranta un must-have!Poate rezolva toate punctele de durere vă confruntați în timpul procesului de tăiere și permite să-și exprime pe deplin creativitatea și imaginația.

Acum este timpul să ia măsuri și se adaugă câteva stralucirea la crafting călătorie!Obține această busolă magică de tăiere și de a face creații mai profesionist și unic!

【Multi-funcțional】: Aceasta busola cutter are diverse funcții și poate ușor de tăiat cercuri și inele de diferite dimensiuni, săli de diverse crafting nevoi, cum ar fi a face carti de vizita, felicitari, foto, decoratiuni, BRICOLAJ și decorațiuni pentru casă.

【Mare precizie】: mânerul are o fereastră vizual pentru a vă ajuta să respectați poziția centrală în timpul tăierii, asigurând precizie.

【Ușor de operat】: roata de taiere design ce-l face să alunece ușor și este ușor de operat.În plus, acesta este echipat cu un capac de protecție pentru lamă la partea de jos, care poate fi folosit pentru a preveni leziuni accidentale, atunci când nu este în uz.

【Gamă largă de materiale de tăiere】: Acest cutter poate tăia nu numai hârtie, dar, de asemenea, materiale cum ar fi stofa si piele pentru o gamă diversă de proiecte crafting.

【Mare cost-eficacitate】: în Comparație cu alte produse similare ,această busolă cutter este mult mai accesibil, menținând în același timp de înaltă calitate și funcții multiple, oferind o valoare excelentă pentru bani

  • Numărul De Model: Runda Cuțit De Tăiere
  • Caracteristică 1: Tăietor de hârtie
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 2: Ambarcațiuni de hârtie de tăiere
  • Tip: Standard Pumn

Adauga Comentariul Tau Acum