Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cort Linii De Ghidare Cablu De Camping Scripete Rope Reutilizabile Cort Lega Coborâșuri Coarda Cuier Cort Ghid De Frânghie Cu Dispozitiv De Reglare Pentru Camping Tent

    (0) 0
(0 Recenzii)

30.06lei 21.05lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11423

Pentru aventuri în aer liber, un camping coarda cu un scripete este un must-have.Acesta are un interior de roată din aliaj de zinc, care ține de buna funcționare și de bună fermitate.Ea are multe utilizări, inclusiv camping, drumetii, pescuit și alte activități în aer liber.

Caietul de sarcini:

Numele: Cabluri Tip Cort

Material: nylon + aliaj de aluminiu

Caietul de sarcini: aproximativ 4mm/0.2 în

Lungime: aproximativ 4m/157.5 în

Rulment tensiune: 190KG

Greutate: 87g

Lista De Ambalare:

Cort De Cabluri Tip*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fulie Design: Acest camping coarda are o durată lungă de viață și alunecă liber cu un aliaj de zinc interioară a roții.Puteți să trageți-l ușor pentru a regla lungimea și fixați-l ferm, fără a lega un nod.Este rezistent la uzură și convenabil pentru activități în aer liber.

2.Reflectorizante Fir: dublu-strand noapte-reflectorizante de sârmă cu o funcție de avertizare împiedică declanșarea de vânt coarda pe timp de noapte.Nu vă faceți griji despre pericolele în întuneric, dacă ai face-vă de camping mai sigure și mai fiabile.

3.Simplu depozitare: Acest camping coarda cu scripete vă permite să stocați vânt coarda cu usurinta.Doar împingeți-l ușor pentru a slăbi rapid.Nu mai luptă cu noduri.

4.Ușor de Aplicare: rola design vă permite să reglați lungime coarda de efort, indiferent de vant si ploaie.Coarda este fixată în siguranță și robust, fără cununi, nu se încadrează.Acest lucru face fixarea și mai solidă și de încredere.

5.Gamă largă de Aplicații: Acest camping coarda cu scripete este conceput pentru a vă ajuta să vă asigurați cort, hamac, prelată sau rufe cu usurinta.Ea are un 4mm vânt coarda diametru și două catarame de siguranță pentru rezistență și durabilitate.

  • Origine: China Continentală
  • Tip Accesoriu: Coarda

Adauga Comentariul Tau Acum