Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Universal Aspirator Instrument de Putere Adaptor, 5 BUC Furtun de Vacuum, Adaptor Reductor Furtun De aspirare Aspirator

    (0) 0
(0 Recenzii)

60.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11314

Aplicarea produsului: aspirator adaptor se adaptează la cele mai multe unelte electrice și aspirator furtunuri, și este un accesoriu practic în casă și birou.

De înaltă Calitate: instrument de putere adaptorul este fabricat din PVC de înaltă calitate, cu o suprafață netedă și fără spini, care pot fi refolosite pentru o lungă perioadă de timp.

Ușor de instalat: instrumentul adaptor poate fi instalat rapid, fără orice instrumente auxiliare și este simplu și convenabil de a folosi.

Adaptor Dimensiuni: diametrul adaptorului variază de la 25mm la 42mm.Este potrivit pentru cele mai multe aspirator furtunuri.Vă rugăm să verificați diametrul existente capătul furtunului de accesorii înainte de a cumpăra.

INSTRUMENT UNIVERSAL ADAPTOR: Instrument Universal Adaptor se adaptează furtunuri pentru staționare sau portabile, unelte electrice.Poate fi tăiat la dimensiune si se va potrivi de praf cutii de colectare pentru a păstra atelier de lucru curat si liber de praf si moloz.

Culoare: negru

Material: plastic

Conținutul Pachetului:

5 x Aspirator Furtun Adaptor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Putere (W): 50w
  • Nume De Brand: Cikuso
  • Funcția: Umed și Uscat
  • Origine: China Continentală
  • Tensiune (V): 220V

Adauga Comentariul Tau Acum