Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Animale de companie Costum de Ochelari de Soare AntiWind Ochi Ochelari de soare Moda Dress Up ochelari de Soare pentru Câini de talie Mică Pisica Ochelari de vedere

    (0) 0
(0 Recenzii)

6.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11030

Caracteristici:

OOTDTY

Păstrați animale de companie ochii în siguranță de dăunătoare UVrays și praf cu aceste stylishcat ochelari de soare.Conceput pentru maximumcomfort, sunt perfecte pentru activități în aer liber.

Făcut de ușor și confortabil material plastic, aceste ochelari de soare sunt adecvate pentru animale de companie de toate dimensiunile.Reglabil pad nas și ureche cârlige asigura o fixare sigură și confortabilă.

Dacă aveți un câine sau o pisică, pisica aceste ochelari de soare sunt perfecte pentru toti iubitorii de animale de companie care doresc să păstreze prietenii lor cu blană de siguranță andstylish.Da animalele de companie un trendyaccessory care le va face iasă în evidență.

Ia animalele de companie la nivelul următor cu aceste pisica ochelari de soare.Perfect pentru plimbări și rulează, nu numai a proteja animalele de companie ochii, dar, de asemenea, adaugă o notă de moda pentru a aspectul lor.

A crea amintiri de neuitat cu animalele de companie purtarea acestor ochelari de soare.Sunt mai mult accesorii, sunt un plus de distracție pentru animale de companie dvs. garderoba.Gata de a primi complimente oriunde te duci cu telefonul la modă animal de companie.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Dimensiune Produs: Aprox. 9.5x3cm/3.74x1.18inch

Opțiune: 6 opțional ca imaginile prezentate,vă rugăm să selectați preferințele dumneavoastră

Pachetul Include:

1 Pet Ochelari De Soare

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Ochelari de soare
  • CN: Guangdong
  • Setați Tipul: no

Adauga Comentariul Tau Acum