Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Piața Elastic Otoman Capac Îngroșa Catifea Taburet Acoperă 360 de Grade All-inclusive Scaun Capac Protector pentru Camera de zi

    (0) 0
(0 Recenzii)

153.64lei 76.82lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w11010

Descriere Produs

MĂSURA DIMENSIUNEA:CA imagine showes

Vă rugăm măsura otoman înainte de alegerea noastră huse.Dacă aveți orice problemă cu privire la aceasta, doar contactați-ne liber.

BINE TESATURA: tesatura de poliester care au o mare elasticitate se potriveste pentru mai mult de 90% mobilier.S-ar putea potrivi otoman mai perfect, acoperind otoman în margine, făcându-l folosesc mai mult.Și huse de a folosi unic de vopsire tehnologie, ea nu va dispărea.

FUNCȚIA: otoman Nostru huse putea ajuta la protejarea mobilierului de zi cu zi lacrimă, scurgeri, pete și așa mai departe.Este o alegere excelentă pentru familiile cu copii si animale de companie.Usor de instalat, decolare, magazin și mașină de spălat multumesc pentru greutatea sa de lumină.Vă rugăm să notă : huse nu sunt apă-dovada.

PROMISIUNE: Suntem încrezători în calitatea produselor noastre.Daca sunteti nemultumiti de produsele noastre, indiferent de aspecte, vă rugăm să ne contactați în primul rând, și noi vă va oferi un rezultat satisfăcător, indiferent de restituirea sau trimiterea de huse pentru a înlocui.Vom face noastre cele mai bune.

CULORI DISPONIBILE: Toate culorile sunt potrivite pentru toate tipurile de stiluri de decorare--enumerate separat.Se potrivesc în mod liber.Pentru că lumina, rezoluția ecranului este diferit în mod individual atunci când te uiți la articol.

Culoare: 17 culori disponibile

Pachet inclusiv: 1 buc Otoman Acoperi

  • Model: TIPĂRITE
  • Setați Tipul: no
  • Numărul De Model: SF
  • Utilizarea: Scaun De Plajă, Fotoliu, Hotelul Scaun, Scaun Nunta, Scaun Banchet
  • CN: Anhui
  • Origine: China Continentală
  • Stil: otoman acoperi, Scaun De Acoperire, Piața Scaun De Acoperire, catifea scaun de acoperire, suport pentru picioare acoperi
  • Material: Poliester / Bumbac

Adauga Comentariul Tau Acum